Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Ma még egyszer le fogok ülni a demó elé tesztelni, de a tegnapi nap vegyes érzésekkel töltött meg.
Írtátok, hogy nem lehet állítani grafikát. Én tudtam mindent, felbontást, élsimítást, stb. 1920X1200-ban ultra minden, ami lehet, 8X élsimítás mellett szépen futott a játék.
Az edzésen 1:25-ös kört tudtam menni, fogalmam sincs, hogy a Parabolicában meg a Lesmo 2-ben miért kapok a ghost-tól 1-1 mp-t, ez még rejtély. Ez hard szinten a 18. rajthelyre volt elegendő, amit a futam végére a 6. helyre tudtam váltani. Az AI idióta, nem harcos, kemény, hanem egyszerűen olyan, mintha szándékosan akarna kilökni pl. a sikánoknál. Mondjuk ez csak most érdekel, egyik előddel sem mentem karriert, kizárólag multit.
Meglátom a többség véleményét a vásárlásról pár nap után, és lehet hogy steam, lehet, hogy hama lesz a platform, ahol lehet csapatni majd.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- ZOTAC GTX 670 AMP! Edition 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- Gigabyte GA-B75M-D3H LGA 1155 alaplap, + i5-3470S Processzor
- Asus GTX770-DirectCU II OC 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- FSP400-60APN 400W 85+ minősítésű tápegység
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest