- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8Ba8
csendes tag
válasz
Steady74
üzenetére
Kár volt belepofáznom, mert tulajdonképp egyetértek veletek. Egy évvel ezelőtt én is írtam levelet a Codi-nak, hogy soha többé nem veszem meg az F1-et, a hibák miatt, és milyen dolog az, hogy kifizetem a 8.000-et, és ha nem tetszik,vagy játszhatatlan az ő hanyagságuk miatt, akkor kitörölhetem vele… Most kiadták a demo-t, ami pozitívum, ennyit tudnak adni, eldönthetem, hogy ez kell-e. Egyébiránt szerintem gyorsan esik majd 1-2 ezret a ára.
Nem tudom mik az elvárásaitok egy játékkal szemben, nekem csak annyi, hogy szórakoztató legyen, meló után egy-két órát kikapcsolni az agyam. Nekem erre ez jó lesz. Ha „fehér” vonalon belül szeretnétek versenyezni, próbáljátok ki a Project Carst, még csak béta, de sok tekintetben példát vehetnének róla a Codemastersnél.
Na további jó munkát mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák

- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Ford topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Lenovo Thinkpad T495 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256 GB SSD/14" FHD Magyar bill. laptop
- Lenovo Thinkpad X390 i7-8665u/16GB RAM/512GB SSD/13.3"FHD Touch laptop eladó
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom mik az elvárásaitok egy játékkal szemben, nekem csak annyi, hogy szórakoztató legyen, meló után egy-két órát kikapcsolni az agyam. Nekem erre ez jó lesz. Ha „fehér” vonalon belül szeretnétek versenyezni, próbáljátok ki a Project Carst, még csak béta, de sok tekintetben példát vehetnének róla a Codemastersnél.