- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8Ba8
csendes tag
válasz
Steady74 #469 üzenetére
Kár volt belepofáznom, mert tulajdonképp egyetértek veletek. Egy évvel ezelőtt én is írtam levelet a Codi-nak, hogy soha többé nem veszem meg az F1-et, a hibák miatt, és milyen dolog az, hogy kifizetem a 8.000-et, és ha nem tetszik,vagy játszhatatlan az ő hanyagságuk miatt, akkor kitörölhetem vele… Most kiadták a demo-t, ami pozitívum, ennyit tudnak adni, eldönthetem, hogy ez kell-e. Egyébiránt szerintem gyorsan esik majd 1-2 ezret a ára.
Nem tudom mik az elvárásaitok egy játékkal szemben, nekem csak annyi, hogy szórakoztató legyen, meló után egy-két órát kikapcsolni az agyam. Nekem erre ez jó lesz. Ha „fehér” vonalon belül szeretnétek versenyezni, próbáljátok ki a Project Carst, még csak béta, de sok tekintetben példát vehetnének róla a Codemastersnél.
Na további jó munkát mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- BestBuy topik
- EAFC 25
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest