Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3D nyomtatás
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8Ba8
csendes tag
válasz
Steady74 #465 üzenetére
Hogy legyen ellenpélda is, én megveszem, mégpedig azért, mert minden olyan játékot megveszek, amit kettőnél többször előveszek játszani. Jelenleg ez a Fifa sorozat, illetve az F1.. A 2012-es verziót szokni kell, és ennyi, semmivel nem változott jobban, mint a 2011, a 2010- képest, hogy ez a javára vált e vagy sem, ez majd eldönti mindenki. Nem szimulátornak fejleszti a Codi, ez már eldőlt az első rész óta, így nem nekem nem is ezek az elvárásaim vele szemben. Szórakoztató, és jól esik hetente lemenni egy-két futamot. Hozzáteszem, ha kijavítják a 2011 legjellemzőbb hibáit (kamera bug, mentett állás, exe hiba), akkor én már elégedett leszek vele, hisz egy játszható játékot kaptam. Mindenesetre fura nekem az élmenőktől olvasni, „szar a játék, hamachin találkozunk. Ha szar, élvezhetetlen, akkor minek??? A fizetnivalója pedig szerintem az emberek 60-80 %-nak sok magyarországon…
Új hozzászólás Aktív témák
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest