Hirdetés
- Tízéves az ASRock Taichi, hologramos vízhűtéssel ünnepelnek – Computex 2026
- Computex 2026: hűtési megoldások és ízléses házak a Jonsbo fémjelzésével
- Nyáron hozza a Steam Machine-t és a Frame-et a Valve
- Computex 2026: FSP gépházak professzionális és otthoni környezetbe
- Computex 2026: ablakos és kijelzős Antec házak
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Bluetooth hangszórók
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alchemist
addikt
Kellene valósidejű adatfeldolgozó alkalmazáshoz valami hasonló, csak ez túl nagy, a beépítési hely nagyjából 90x90 mm. És USB-C-s tápcsatival.
-
paperboy
senior tag
Otthon kellett egy B gép lézerhez, 3d nyomtatóhoz, apróbb feladatokhoz a műhelybe de ugye most el vannak szálva az árak, kínokban az aliexpresshez fordultam és akcióban lecsaptam 160-ért egy ryzen 7 6800u, 32gb 4800mhz ram, 1tb ssd mini pct. Életem egyik legjobb üzlete volt. Az a kis doboz mindent kiszolgál amivel eddig betámadtam.
Van a mini pcknek értelme.Akkor az sem mostanában volt...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Napidroid ; Tesztaréna; Rendeljkínait
Szoktak kuponos árak lenni, egész jó áron lehet rendelni. Annyi, hogy folyamatosan figyelni kell, mert a kuponkódok korlátozott számban állnak rendelkezésre. Plusz vannak ilyen FB csoportok is. Na meg itt PH-n a kuponos topik.
Pluszban én még a MinisForum gépeit ajánlanám: [link]
És a Shuttle-t. <3
-
tranceplanet
addikt
Napidroid ; Tesztaréna; Rendeljkínait
Szoktak kuponos árak lenni, egész jó áron lehet rendelni. Annyi, hogy folyamatosan figyelni kell, mert a kuponkódok korlátozott számban állnak rendelkezésre. Plusz vannak ilyen FB csoportok is. Na meg itt PH-n a kuponos topik.
Pluszban én még a MinisForum gépeit ajánlanám: [link]
-
X2N
őstag
Otthon kellett egy B gép lézerhez, 3d nyomtatóhoz, apróbb feladatokhoz a műhelybe de ugye most el vannak szálva az árak, kínokban az aliexpresshez fordultam és akcióban lecsaptam 160-ért egy ryzen 7 6800u, 32gb 4800mhz ram, 1tb ssd mini pct. Életem egyik legjobb üzlete volt. Az a kis doboz mindent kiszolgál amivel eddig betámadtam.
Van a mini pcknek értelme.De hol van a link?

-
Tazsam01
tag
Van a mini pcknek értelme. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Gondolom korlátozott a sávok száma és a 4 portnak nincs annyi, hogy 2,5Gbps sebességre legyenek képesek és korlátozták gigabitre, illetve így kisebb a vezérlők hőtermelése is, ami fontos a passzív rész miatt.
This.
-
Dragon3000
nagyúr
Az I226-V portok nem 2,5 Gbitesek?
Gondolom korlátozott a sávok száma és a 4 portnak nincs annyi, hogy 2,5Gbps sebességre legyenek képesek és korlátozták gigabitre, illetve így kisebb a vezérlők hőtermelése is, ami fontos a passzív rész miatt.
-
i2k
őstag
-
Black&White
addikt
Az I226-V portok nem 2,5 Gbitesek?
-
kpityu2
addikt
-
i2k
őstag
Köszönöm mindenkinek az infókat.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Kisgépkezelő
senior tag
Van rajta Realtek ALC897, tűk front panel audióhoz, meg a HDMI/DisplayPort páros is tud hangot továbbítani.
-
i2k
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Fecogame
veterán
-
i2k
őstag
-
Goose-T
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
i2k
őstag
Ahogy már párszor leírtam, nem vagyok IT-s...
Szóval, mire is jó ez a kicsike?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Új 4K Gamer PC Ryzen 7 7800X3D /RX 9060 XT 16Gb OCb/32Gb DDR5 /1Tb M2 NVME SSD/850W 2-5Év gari
- Gamer számítógép i7-8700 / RTX 2060 / 16GB DDR4 RAM / 512GB SSD
- i7-14700F ASUS STRIX RTX 3070 32GB RGB Samsung 1TB Nvme 360mm AIO Prémium Gaming PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 3800X / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Asztali PC , i9 9900KF , RTX 3060 Ti , 32GB DDR4 , 512GB nVME , 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell 7430 2in1 360 áthajtós touchos! i7-1265U 16GB 1000GB SSD FHD IPS 1 év gar
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Corsair Vengeance RGB 7000Mhz DDR5 XMP memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest