-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fang
aktív tag
Sziasztok
Tegnap én is kipróbáltam, tökéletesen feltelepült. felbontást, stb. lehetett állítani rendben. Grafikára, hangokra szerintem nem lehet panasz, az irányítás viszont tényleg furcsa a 11-hez képest, habár az is más volt a 10 után. Online nem játszottam az előzőeket, ezzel terveztem, hogy először megveszem, de lehet hogy várok én is vele 1-2 hónapot, hogy kialakul-e valamilyen közösség akikkel lehet majd online játszani. Tegnap egy kis próba után 1:25 körüli időt mentem billentyűzettel segítségek nélkül... lesz ez még jobb is gondolom, habár a levágások tényleg durván enegdve vannak...
Azért kíváncsi leszek majd nálam profibbak véleményére is, ha kijön a teljes game, mert az online versenyek azért már piszkálják a fantáziámat

Végezetül: nekem tetszett, nem éltem meg egyáltalán csalódásként a demót, de mint mondtam nem voltam korábban sem HC gamer... hogy most az leszek-e az online "részleg" minőségétől függ

Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Sorozatok
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Házimozi haladó szinten
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest