Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #4356 üzenetére
Ezért is nem a usert szidom, hanem a Codemasters-t. . . számomra a legjobb official F1 game pc-re még mindig a 98-02 challenge.
Mondjuk én a Codemasters féle F1-től hányok. Arra képtelenek legyenek, hogy az eredeti hangokat bepakolják ebbe a szarba. Felháborító.
Az már csak hab a tortán, hogy amit mutogattak gameplay, az előző résznél is, ott a rajtnál tudtak mutogatni a kocsiból. Na most ez hogy is van? Én mért nem tudtam az előző részben sem?
Visszapillantónak sincs értelme, mert minden ultra-n is tök fake dolgokat mutat. Minden ember ugyan úgy néz ki a kibaszott pit-ben. Nem hiszem el, hogy 2011-ben egy random arcot képtelenek lemodellezni. Meg ki az anyámat érdekel, hogy nem volt ebben az évben Bahrein-i futam. Ettől én még szeretnék ott versenyezni.
Játszok vele mert nincs más. De akkor is savanyú a szám íze. A szar low texturákról nem is beszélve. Fizessek egy játékért és modokkal javítsam fel a játékélményt. Égne a pofámról a bőr, ha ilyen munkát adnék ki a kezeim közül.
De Berne bácsi pofája is éghetne. Mert nem elég, hogy az F1 csúszik a lejtőn lefelé, a hülye szabályokkal. De még az F1 játék sem a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged