Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xirtam

veterán

válasz Motion_Blur #4356 üzenetére

Ezért is nem a usert szidom, hanem a Codemasters-t. . . számomra a legjobb official F1 game pc-re még mindig a 98-02 challenge. :U

Mondjuk én a Codemasters féle F1-től hányok. Arra képtelenek legyenek, hogy az eredeti hangokat bepakolják ebbe a szarba. Felháborító.

Az már csak hab a tortán, hogy amit mutogattak gameplay, az előző résznél is, ott a rajtnál tudtak mutogatni a kocsiból. Na most ez hogy is van? Én mért nem tudtam az előző részben sem? :U Visszapillantónak sincs értelme, mert minden ultra-n is tök fake dolgokat mutat. Minden ember ugyan úgy néz ki a kibaszott pit-ben. Nem hiszem el, hogy 2011-ben egy random arcot képtelenek lemodellezni. Meg ki az anyámat érdekel, hogy nem volt ebben az évben Bahrein-i futam. Ettől én még szeretnék ott versenyezni. :W Játszok vele mert nincs más. De akkor is savanyú a szám íze. A szar low texturákról nem is beszélve. Fizessek egy játékért és modokkal javítsam fel a játékélményt. Égne a pofámról a bőr, ha ilyen munkát adnék ki a kezeim közül.

De Berne bácsi pofája is éghetne. Mert nem elég, hogy az F1 csúszik a lejtőn lefelé, a hülye szabályokkal. De még az F1 játék sem a legjobb.

Új hozzászólás Aktív témák