Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #955 üzenetére
Hát ez az. A CM ezt már egyszer eljátszotta velünk, akkor azt mondták azért volt, mert siettek. Most nem tudom mi volt a bibi, az hogy ki kellett venni a versenynaptárból a bahreini futamot?? (persze most kicsit túlzok
. Sok fejlesztés van, de azért nem kellett a 0-ról kezdeni.)
Ezért sem vettem még meg, még egyszer nem húznak csőbe. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #940 üzenetére
steering linearity: 30%
steering satuarion: 1%
brake saturation: 5%többi 0%, deadzone-ok is
autóra szinte minden beállt úgy használok mint 2010-ben (grisfiske és vixen setupjai vegyesen
), annyi hogy az első és hátsó szárny ugyanannyi, vagy a hátsó több. pl. Suzuka: 6/8, de ugyanezt használom Interlagosban is
Hungaroringen 4. mért körömben mentem egy 1:12-es időt, nem lesz ez így jó..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #921 üzenetére
Tegnap sokat toltam Spa-ban és ott valamiért nem tapad annyira beteg módon az autó, mondjuk így is mentem "elsőre" 39 elejét...
Aztán ahogy jött a többi pálya... kb. 3-4mp-el lehet jobbat menni mint 2010 TT-ben. Az viszont nagyon sok, gondolj bele Hungaroring 1:11, vagy a Vixen által linkelt Barcelona 1:13... Suzukában is simán lehet menni 1:23-at.
És ahogy észrevettem GP módban kisebb a különbség tapadásban TT-hez képest mint a 2010-ben. Szóval tegnaphoz képest nekem is kicsit visszaesett a lelkesedésem
arról meg nem is beszélve hogy megint ott van a hab idő TT-ben:
-
makkai
aktív tag
válasz
Steady74 #888 üzenetére
Akkor majd este kiderül, bár elöbb úgy is a kormányt kell beállítani, meg kitapasztalni a játékot, hogy egyáltalán végig tudjak menni egy kört.
Az f1 2010 -et egy pár órát próbáltam csak ki, ott azért már viszonylag kicsúszásmentesen, de hozzátok képest nagyon gyenge időket mentem.
A segítségek fokozatos elhagyásával játszottam és odáig jutottam, hogy segítségek nélkül, üzemanyag és gumi szimulációval, de még autómata váltóval professionál szinten a Lotus-sal 10. hely környéki időket futottam.
Ezzel a szintel már azért online a mezőny végére beférek közétek, és majd jól elversenyzek a 8 A.I. vezette autóval. -
Trihorn
tag
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
PiE137
senior tag
válasz
Steady74 #846 üzenetére
szeva,
én g25-el nyomom, és kezdetben nekem is ezek voltak a problémáim.
control profilba én a custom-ot használom, és magam lövöm be az irányítást.
az advanced setupba csak a sterrin linearity 10%, a többi 0%. ez az alap. én kezdek hozzászokni, egész irányítható a gyári beállításokkal.
A force feedbacket sorrendben 10,30,20%-ra állítottam. Így nem tépi ki a kezemből a kormányt!
Remélem tudtam segíteni!üdv.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #712 üzenetére
Csúszka 120%, többi mindegy
Jaja, TT-ben de nyilván nagyon sok van még benne.
Front cambert itt már nem csak -1,5-re lehet állítani, hanem -3,5-re, nagyon más változást nem látok. Rugókat próbáltam úgy lőni mint 2010-ben, de kitesztelni még nem tudom, mert egyelőre hibátlanul végig kéne találni a pályán
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Steady74 #332 üzenetére
Igaz
Hm.. én fogok mutizni rendszeresen, mert a 2010-ben csak Lan-on nyomtam egy haverommal, akire egy 60körös futamon rávertem 2 kört
Tehát nem izgultam szét magam...sőt a játékot is letöröltem már egy ideje, de ez a 2011 nagyon jó lesz. DRS - KERS engem ez nagyon vonz, meg ugye nehezebb és jobb lesz az egész!
-
polonic
félisten
válasz
Steady74 #299 üzenetére
Megveszed, akkor ki kell fizetni. Viszont a játék megjelenéséig van lehetőség visszamondani és akkor visszakapod az árát.
Előtöltés pedig azt jelenti, hogy letöltheted a megjelenés előtt, hogy ott legyen a gépeden. Azért, hogy ne megjelenés napján kelljen, amikor le vannak terhelve a szerverek. Amikor elérkezik a megjelenés napja, ez ott is 23. (éjfél általában) , akkor dekódolódik a játék, ez kb 5-10 perc, utána lehet játszani is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest