Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Steady74
üzenetére
Hát ez az. A CM ezt már egyszer eljátszotta velünk, akkor azt mondták azért volt, mert siettek. Most nem tudom mi volt a bibi, az hogy ki kellett venni a versenynaptárból a bahreini futamot?? (persze most kicsit túlzok
. Sok fejlesztés van, de azért nem kellett a 0-ról kezdeni.)
Ezért sem vettem még meg, még egyszer nem húznak csőbe.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
steering linearity: 30%
steering satuarion: 1%
brake saturation: 5%többi 0%, deadzone-ok is
autóra szinte minden beállt úgy használok mint 2010-ben (grisfiske és vixen setupjai vegyesen
), annyi hogy az első és hátsó szárny ugyanannyi, vagy a hátsó több. pl. Suzuka: 6/8, de ugyanezt használom Interlagosban isHungaroringen 4. mért körömben mentem egy 1:12-es időt, nem lesz ez így jó..

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
Tegnap sokat toltam Spa-ban és ott valamiért nem tapad annyira beteg módon az autó, mondjuk így is mentem "elsőre" 39 elejét...
Aztán ahogy jött a többi pálya... kb. 3-4mp-el lehet jobbat menni mint 2010 TT-ben. Az viszont nagyon sok, gondolj bele Hungaroring 1:11, vagy a Vixen által linkelt Barcelona 1:13... Suzukában is simán lehet menni 1:23-at.
És ahogy észrevettem GP módban kisebb a különbség tapadásban TT-hez képest mint a 2010-ben. Szóval tegnaphoz képest nekem is kicsit visszaesett a lelkesedésem

arról meg nem is beszélve hogy megint ott van a hab idő TT-ben:
-
makkai
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Akkor majd este kiderül, bár elöbb úgy is a kormányt kell beállítani, meg kitapasztalni a játékot, hogy egyáltalán végig tudjak menni egy kört.
Az f1 2010 -et egy pár órát próbáltam csak ki, ott azért már viszonylag kicsúszásmentesen, de hozzátok képest nagyon gyenge időket mentem.
A segítségek fokozatos elhagyásával játszottam és odáig jutottam, hogy segítségek nélkül, üzemanyag és gumi szimulációval, de még autómata váltóval professionál szinten a Lotus-sal 10. hely környéki időket futottam.
Ezzel a szintel már azért online a mezőny végére beférek közétek, és majd jól elversenyzek a 8 A.I. vezette autóval.
-
Trihorn
tag
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
PiE137
senior tag
válasz
Steady74
üzenetére
szeva,
én g25-el nyomom, és kezdetben nekem is ezek voltak a problémáim.
control profilba én a custom-ot használom, és magam lövöm be az irányítást.
az advanced setupba csak a sterrin linearity 10%, a többi 0%. ez az alap. én kezdek hozzászokni, egész irányítható a gyári beállításokkal.
A force feedbacket sorrendben 10,30,20%-ra állítottam. Így nem tépi ki a kezemből a kormányt!
Remélem tudtam segíteni!üdv.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
Csúszka 120%, többi mindegy

Jaja, TT-ben de nyilván nagyon sok van még benne.
Front cambert itt már nem csak -1,5-re lehet állítani, hanem -3,5-re, nagyon más változást nem látok. Rugókat próbáltam úgy lőni mint 2010-ben, de kitesztelni még nem tudom, mert egyelőre hibátlanul végig kéne találni a pályán

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Steady74
üzenetére
Igaz
Hm.. én fogok mutizni rendszeresen, mert a 2010-ben csak Lan-on nyomtam egy haverommal, akire egy 60körös futamon rávertem 2 kört
Tehát nem izgultam szét magam...sőt a játékot is letöröltem már egy ideje, de ez a 2011 nagyon jó lesz. DRS - KERS engem ez nagyon vonz, meg ugye nehezebb és jobb lesz az egész! 
-
polonic
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
Megveszed, akkor ki kell fizetni. Viszont a játék megjelenéséig van lehetőség visszamondani és akkor visszakapod az árát.
Előtöltés pedig azt jelenti, hogy letöltheted a megjelenés előtt, hogy ott legyen a gépeden. Azért, hogy ne megjelenés napján kelljen, amikor le vannak terhelve a szerverek. Amikor elérkezik a megjelenés napja, ez ott is 23. (éjfél általában) , akkor dekódolódik a játék, ez kb 5-10 perc, utána lehet játszani is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- BestBuy topik
- Ford topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Remélem majd egyre több és jobb lesz belőlük, mert nekem tutira nem les zidőm kitesztelni 

Mekkora felbontáson játszol?

. Sok fejlesztés van, de azért nem kellett a 0-ról kezdeni.)

Tudod amit küldtél..