- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- Melyik tápegységet vegyem?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPC
tag
válasz
Steady74 #6423 üzenetére
Racedepartment. Röviden egy oldal ahol zárt körű versenyeket rendeznek. Ajánlom mindenkinek aki tiszta és kemény csatákat akar.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #6354 üzenetére
Péntek este ha ráérsz, tudnék majd csatlakozni. Mondjuk este 8-9 között nekem jobb lenne
Egyébként az elmúlt 2 órában 3x szakadt a netem a gyökér router miatt. Pénteken lesz új, azzal már tudok menni multizni. Persze ha meg nem lep az asszony
Rövid versenyhétvégét nem szoktatok nyomni? Mármint így nagyrészt PH!-n belüli közösségre gondoltam
-
Motion_Blur
félisten
-
paramparya
őstag
-
paramparya
őstag
válasz
Steady74 #6310 üzenetére
Megcsináltam a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=CBC6MWQoUuYVisszanézve már eléggé úgy tűnik, hogy egyszerűen későn kezdek el fékezni, pedig menet közben úgy érzem, mintha pont a 100-as táblánál kezdeném. Lehet, hogy a fékezést akkor is kezdem, de a visszaváltást már inkább 80-nál.
-
paramparya
őstag
válasz
Steady74 #6274 üzenetére
Meg is van a videó, végül Kanadában vettem fel:
http://www.youtube.com/watch?v=KaPCdkSN914
Még több sebből vérzik, vannak bőven elrontott féktávok, így ideális ívről lecsúszások bőven
Várom a véleményeket, előre is köszi -
Trihorn
tag
válasz
Steady74 #6277 üzenetére
Én leszek este..
Légyszi hívjatok meg ha láttok Live-on!
Tegnap nagyon jó futamokat toltunk Rolly Dy-vel, voltak izgalmas részek rendesen..
Annyira kiélezett köröket mentünk már, hogy elég volt egy apróbb hiba és lőttek is az első helynek.
Nagyon király volt!
Korea már elég régen volt, jó lenne gurulni egyet ott! -
Rolly Dy07
senior tag
-
válasz
Steady74 #6251 üzenetére
Látom te segítőkész vagy, akkor vágjunk bele, köszi a Helpet
.
1. Gumiszimuláció: Ilyet nem találok, hol lehet bekapcsolni?
2. Carrier módnál a játék folytatása előtt van egy Difficulity Level, az lesz a gumiszimulációs?
3. Ha játékban vagyok, van egy Tyre-s rész
Látom ott vannak gumik:
Option: ez valami nagyon full szárazra való?
Prime: oké, ezt ismerem hallásból
Intermed: ezt is
Wet: eső
Race Strategy: ezt is nézegettem ha megértem az egészet ez már menni fog.
De mi van ha nem akkor megyek ki amikor kihívnak, hanem rátolok még 1-2kört?
Vagy előbb?4. Itt egy kép, itt be tudok menni, de a kockákat az egyes sorokba nem engedi módosítani, ez később lehetséges? Pontosan mi ez?
5. A másik oldal:
Na itt lesz bőven kérdés:
a. Aerodynamics: A Rear és a Front nagysága mitől kell hogy függjön? Kanyaros-e vagy egyenes-e a pálya? Ha kanyaros akkor kell a nagyobb érték mind a 2-höz?b. Braking:
Itt is mitől függ a balansz merre menjen?c. Balance:
Ezt nem tom mi. Distribution és Front Anti roll illetve Rear Anti roll van ezek mik?d. Suspension: Ezt hogy érdemes? Mitől függ? Az aszfalt nem egyforma???
e. Gearbox: meg sem merem kérdezni :XD
f. Engine:
Itt nekem nem enged semmit se állítani, később lehet?g. Alignment:
Mintha SSD winyóknál lett volna szól allignálásról, de itt mi???Bocs, totál hülye vagyok, de érdekelne a téma és senki nem tudja elmagyarázni, az egyes pontokon átrágnád velem a dolgokat? Elég napi 1 is ha sok lesz hirtelen
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #6249 üzenetére
Semmi különös. F1-ezek heti pár alkalommal. Nemsoká megveszem a Race On-t, amivel online tolom majd Unbaised-ékkel. Kicsit támadt kedvem túra autózni is.
Az F1-ben hellyel közzel megvannak a setupjaim, már csak a lelki állapotomon, kialvattságomon múlik mennyire megyek jól. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #6221 üzenetére
Én még anno a GTR2-vel kísérleteztem ki a 300 fokot. Nagyon egyszerű miért ennyi: Ha lentebb veszem túlkormányzom sokszor az első kereket és nem tudok piciket korrigálni+kopik a gumi. Ha meg fentebb veszem túl sokat kell gépészkedni. De mindenki próbálja ki. Azért azt a 150 fokot elég néha beletekerni pl. Monacoban.
-
-
válasz
Steady74 #6219 üzenetére
Nekem alapban vagy egyenlőre a kormányom, a gyárin, de nem tudom mennyi, lehet hogy 900-on :SSS. DGFT-vel nyomulok.
Hiába állítgatok a Logitech profilokban egyszerűen nem változik semmi. Ha 200 vagy 300 fokra állítom azt hogy kell érteni?
Bal ütközéstől jobb ütközésig a beállított fok lesz?
Ha 200 akkor bal ütk-jobb ütk?Te mivel játszol?
Egyébként Shift 2-vel is játszok még eredetivel, ott jöttem rá, amikor kezdtem lassulni hogy ki kéne kapcsolnom a fékasszisztenst :XD. Mindeig fékezett magától csak gázoltam
. Aztá kikapcsoltam és láss csodát jobban ment. De az ívek hiánya már nagy gáz számomra :XD
-
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #6214 üzenetére
Hát igen... A GRID-nek is megvan a feelingje. Ezek a kirobbanások a rajtnál...
Nekünk tetszik, bill-eseknek kevésbe.
Ott sokkal könnyebb volt szoros meccseket menni, mint f1-ben. Ha Rolly-val megtaláltuk egymást, az biztos, hogy fél mp-nél nagyobbra sosem nőtt a különbség közöttünk.
A lacettik ebből a szempontból remek járgányok voltak, de hamar rájuk lehetett unni az ismétlődő pályák miatt. -
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #6139 üzenetére
Hát nem tudom, sztem nincs nagy különbség két kormány között. Persze vannak szélsőséges esetek, de pl az én Force EX-emnek köze sincs a G27-hez, mégis ugyanazt tudtuk RollyDy-vel gridben és itt is. Durvább szimek-ben valszeg nagyobb eltérések lennének.
Am kár, hogy ilyen meleg van, mert valahogy nincs kedvem szó szerint izzadni a TT-ben. Pedig nagyon zavar, hogy Melbourne-ban BGYLorant és StarDirt2 előttem vannak...
sziszifusz is zavar, de haladjunk lépésénként! -
_kovi_
aktív tag
-
Steady74
addikt
válasz
Steady74 #6123 üzenetére
Tegnap néztem, hogy nincs mentve az időm, amit futottam. Néztem, hogy a pics@ba lehet ez, és tegnap rájöttem... mióta az új acc-om van, ha belépek a játékba a live automatikus bejelentkezés később kezdődik, mint ahogy kiírja, hogy jelentkezzek be, mert nem lesz autosave. Meg szoktam várni, hogy a live bejelentkezzen, de így lehet, hogy az autosave nem lesz aktív, szóval ezt az időmet elvesztettem.
Lóránttal mentünk tegnap meg StarDirt2-vel meg még egy magyar sráccal spanyol versenyt, azt vettem észre, hogy TTs beállításokkal lehet menni, ez a pálya annyira nem érzékeny erre. 1:22 volt a legjobb időm azt hiszem.
-
_kovi_
aktív tag
válasz
Steady74 #6069 üzenetére
Érdekes...
Mert a tapadást meghatározó tényezők sokkal komplexebbek.
Ilyenkor az ember elgondolkodik hogy minek a sok finomhangolás akkor, ha ennyire nagy előnyt lehet kiautózni vele.
Az a baj hogy így nehéz belődöm a játékot, mert gumiszim nélkül bőven első vagyok prof-on, de gumiszim-mel 15-20. hely...Szoktatok neten játszani?
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Steady74 #5997 üzenetére
Na szóval. eddig virágbolti verzióval toltam. De tetszik a játék és vettem egy kulcsot. a virágbolti verziónál ha nem crackelem nem indul a játék (tegyem be az eredeti lemezt blablabla) ha crackelem meg nem tudom aktiválni a kulcsot mert valami network gondja van.
Van egy régebben regelt gfwl-fiókom amin nincs semmi. oda próbáltam belépni. De lehet, hogy kéne regelnem egy új Fiókot ahol mondtad? És ha így is teszek akkor a külföldi fiókos megoldást válasszam vagy éljek a magyarországon is elérhető hozzáféréssel?
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Steady74 #5995 üzenetére
azzal megvagyok! az a bajom, hogy ez nem olyan mint a steam? beadom kódot és tölti stb? mert nem tudok mit kezdeni azzal, hogy honnan töltsem le meg kódot hova adjam meg... ez a fő problémám! Felvennél msn-en? vagy skype-on...
hajaj most nézem. hiába vettem mondjuk originál meg + elő kell fizetnem valami aranyra, hogy tudjak multizni?
-
Rototti
senior tag
-
szacsee
nagyúr
válasz
Steady74 #5975 üzenetére
Van jobb megoldás is, de az kicsikét drága, bár Nakos megengedhetné magának, de a helyében ezen az áron én is S-VPA, vagy IPS panelest vennék... bár lehet a NEC is az de 8000 dollár kicsit sok. (8db 980X, vagy 990X Gulftown kikerül belőle).
Tökéletes megoldás addig nem is lesz, amíg teljesen kör ívű monitort nem csinálnak egyenlő képponttávolsággal és a kör képzeletbeli középpontjánál nincs a User szeme... ami valljuk be messze van még.
Szerintem Nakos modora nem arcoskodó, nála vannak itt a PH-n nagyobb arcú emberek kisebb konfiggal is, illetve hasonló konfiggal de sokkal nagyobb arcal.
Megtehetné, hogy a SuperPi, LinX, Cinebench eredményeit tolja a topikokban, de nem teszi.
Általában Yana, vagy az ismerősei dobnak be eredményt ami tőle származik, de ez már szerintem nagyon off.
Mindenesetre tetszik maga a megvalósítás a gyártók részéről és Nakostól is (nem TN paneles monitorokat tett az asztalra). Lehet más szögből, vagy kicsit más elhelyezésben mást mutatna, de az is bejátszhat, hogy nem a fejénél van a kamera, hanem hátrébb és ezért csalóka... -
drevin_71
tag
válasz
Steady74 #5926 üzenetére
patch-t el lehet felejteni nem enged be online futamra
amúgy erről lenne szó:
http://www.gphungary.hu/hirek/f1_2010_kiegesztiok_egy_helyen
a játék úgy tűnik megy . dx9-be ...legalábbis ma sikerült befejeznem benne egy -két futamot,a dx11 úgy látszik amd ati szponzoros....
a dirt2 -vel is hasonlóan jártam ,viszont dx9-el se néz ki rosszul és legalább nem fagy.
meg a pocsolyafix is úgy tűnik hogy működik csak többet kell várni betöltéskor ,ez van.
talán a következő driver frissítésnél menni fog dx11 -ben, fagyi nélkül
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged