- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Köszönöm szépen
JoceeHunt: Milyen kormánnyal mész? Nálam 300 fokra van a Logitech game profiler beállítva, de gondolkodtam rajta, hogy a 330 vagy a 360 lehet jobb lenne, talán picit még lehetne finomítani rajta.
Este nem voltam, egy kisebb láz leterített, nem tudom mikor leszek olyan állapotban, hogy tudjak gurulni, remélem péntek estére már igen. Steady74 HUN vagyok a GFLW-ban, vegyél fel barátnak, és akkor látjuk egymást.
Mondjuk az szívás, hogy ha nincs racing line, ha nem ismered a pályát, de szerintem nem feltétlen kell egy szezont végigcsinálni ahhoz, hogy megismerd a pályákat, sőt meg merem kockáztatni, hogy aki átlagos időt tölt el a gammával, nem is ismeri az összes pályát. Pl. Singapur, Rolly-n kívül majdnem mindenki eltéved rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- World of Tanks - MMO
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest