Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Androidos tablet topic
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Köszönöm szépen
JoceeHunt: Milyen kormánnyal mész? Nálam 300 fokra van a Logitech game profiler beállítva, de gondolkodtam rajta, hogy a 330 vagy a 360 lehet jobb lenne, talán picit még lehetne finomítani rajta.
Este nem voltam, egy kisebb láz leterített, nem tudom mikor leszek olyan állapotban, hogy tudjak gurulni, remélem péntek estére már igen. Steady74 HUN vagyok a GFLW-ban, vegyél fel barátnak, és akkor látjuk egymást.
Mondjuk az szívás, hogy ha nincs racing line, ha nem ismered a pályát, de szerintem nem feltétlen kell egy szezont végigcsinálni ahhoz, hogy megismerd a pályákat, sőt meg merem kockáztatni, hogy aki átlagos időt tölt el a gammával, nem is ismeri az összes pályát. Pl. Singapur, Rolly-n kívül majdnem mindenki eltéved rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- IPHONE 15 PRO 128GB FÜGGETLEN, GYÁRI GARIVAL 2027.02.HÓIG , ÜZLETBŐL
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest