Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
Steady74 #5975 üzenetére
Van jobb megoldás is, de az kicsikét drága, bár Nakos megengedhetné magának, de a helyében ezen az áron én is S-VPA, vagy IPS panelest vennék... bár lehet a NEC is az de 8000 dollár kicsit sok. (8db 980X, vagy 990X Gulftown kikerül belőle).
Tökéletes megoldás addig nem is lesz, amíg teljesen kör ívű monitort nem csinálnak egyenlő képponttávolsággal és a kör képzeletbeli középpontjánál nincs a User szeme... ami valljuk be messze van még.
Szerintem Nakos modora nem arcoskodó, nála vannak itt a PH-n nagyobb arcú emberek kisebb konfiggal is, illetve hasonló konfiggal de sokkal nagyobb arcal.
Megtehetné, hogy a SuperPi, LinX, Cinebench eredményeit tolja a topikokban, de nem teszi.
Általában Yana, vagy az ismerősei dobnak be eredményt ami tőle származik, de ez már szerintem nagyon off.
Mindenesetre tetszik maga a megvalósítás a gyártók részéről és Nakostól is (nem TN paneles monitorokat tett az asztalra). Lehet más szögből, vagy kicsit más elhelyezésben mást mutatna, de az is bejátszhat, hogy nem a fejénél van a kamera, hanem hátrébb és ezért csalóka...
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Drón topik
- Túra és kirándulás topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Óra topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest