Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szacsee

nagyúr

válasz Steady74 #5975 üzenetére

Van jobb megoldás is, de az kicsikét drága, bár Nakos megengedhetné magának, de a helyében ezen az áron én is S-VPA, vagy IPS panelest vennék... bár lehet a NEC is az de 8000 dollár kicsit sok. (8db 980X, vagy 990X Gulftown kikerül belőle). :DDD
    Tökéletes megoldás addig nem is lesz, amíg teljesen kör ívű monitort nem csinálnak egyenlő képponttávolsággal és a kör képzeletbeli középpontjánál nincs a User szeme... ami valljuk be messze van még. ;]
    Szerintem Nakos modora nem arcoskodó, nála vannak itt a PH-n nagyobb arcú emberek kisebb konfiggal is, illetve hasonló konfiggal de sokkal nagyobb arcal.
    Megtehetné, hogy a SuperPi, LinX, Cinebench eredményeit tolja a topikokban, de nem teszi.
    Általában Yana, vagy az ismerősei dobnak be eredményt ami tőle származik, de ez már szerintem nagyon off.
    Mindenesetre tetszik maga a megvalósítás a gyártók részéről és Nakostól is (nem TN paneles monitorokat tett az asztalra). Lehet más szögből, vagy kicsit más elhelyezésben mást mutatna, de az is bejátszhat, hogy nem a fejénél van a kamera, hanem hátrébb és ezért csalóka... ;)

Új hozzászólás Aktív témák