Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
-
Rototti
senior tag
1. Nagyon izgalmas, jókat lehet csapatni, ha jó társaságot találsz, de persze itt is vannak olyanok, akik direkt kilöknek (szerencsére nem ez a jellemző). Jól testre lehet szabni a szobákat: időjárás, segítségek on/off, létszám, rang, privát/nyilvános.
2. Attól függ, hogy mik az igényeid. Én általában a hosszabb versenyeket kedveltem benzin és gumi szimulációval, ezért volt, hogy várnom kellett, mire lett olyan, ami megfelelt. Nyilván ez függ attól is, hogy melyik napszakban játszol. Összességében az kell mondjam, hogy nem az a pörgős multi, előfordult olyan is, hogy két verseny között negyed órát ültem, mert nem voltunk elegen a szerón.
3. 1.-esben válaszoltam
4. Legtöbben kormánnyal, bill-el sztem nehéz és nem annyira élvezetes. Segítségekkel még elboldogulsz valahogy, de multiban nagyon szenvednél.
+1 Gondolom azért kérdezed ezeket, mert meg szeretnéd venni a játékot. Én nem javasolnám, mert szeptemberben jön a F1 2011, ami sokkal jobb lesz és ami miatt vissza fog esni a 2010-es playerek száma.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest