- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
paramparya #7295 üzenetére
Köszi, így már értem.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
paramparya #7295 üzenetére
Ó hát ilyen velem kb. minden második versenyen történik.
Én azt hittem ez valami fícsör -
Trihorn
tag
válasz
paramparya #7284 üzenetére
Óóó dehogynem lehet.. A car setupban állítsd át a hasmagasságot 5-5-re és láss csodát..
-
paramparya
őstag
válasz
paramparya #7283 üzenetére
Közben utánanéztem, és úgy tűnik nem lehet.
Sebaj, gondoltam ha időmérőn a másodikra másfél mp-t simán ráverek, akkor egy 40%-os versenyen behozom. Behoznám, ha nem egy nfs-klónt csináltak volna ebből, hogy ha 2 mp alatt megyek körbe a pályán, akkor is pont ugyanolyan gyorsak versenyen, mint én. -
polonic
félisten
válasz
paramparya #7281 üzenetére
Esetleg Force India?
Ez egy bug ennél az autónál. -
MC HOBO
aktív tag
válasz
paramparya #7149 üzenetére
Úgy tudom, a játéknak van egy ilyen bug-ja, hogy az AI üzemanyag-szimulációja nem ugyanaz, mint a játékosé. Mivel ilyen rövid versenyeket futsz, az AI valahogy sokkal jobban "gyorsul" körről-körre, mint Te.
Cáfoljatok meg, ha félrebeszélek...
-
Rototti
senior tag
válasz
paramparya #7146 üzenetére
Nem derült ki pontosan, hogy milyen keverékkel indulsz.
Ha lággyal, akkor felesleges így elhúzni a kerékcserét, mert már lassabb leszel, mint ha keménnyel mennél. Tapasztalatom szerint ha már van két narancs kereked, akkor gyorsabb az új kemény.
Ha keménnyel, akkor az a baj. Ilyen rövid távra nem jó ez a taktika, mert csak 4-5 köröd lesz a végén lágy gumival. -
Motion_Blur
félisten
válasz
paramparya #7146 üzenetére
14 kört hogy bír ki a lágy gumi egy 18 körös versenyen?
Ennyire vajkezű vagy? -
válasz
paramparya #6537 üzenetére
Eddig nekem sose csinálta, csak most a VGA csere után.
-
Steady74
addikt
válasz
paramparya #6419 üzenetére
gyere nyugodtan, nem zárt, hanem nyitott lesz a szeró, azaz bárki tud jönni, és hidd el vannak mindig teljesen kezdők is, szóval racing line on és gyere nyugodtan.
HPC: fogalmam sincs mi az az RD futam, de kb hajnalig leszünk ha jól megy, szóval csatlakozhatsz később is
-
ftomi74
tag
válasz
paramparya #6385 üzenetére
Az egyik legjobb esőmenőt találtad meg itt PH-n, szóval lehetni lehet, de nem biztos hogy neked is így fog menni, legalábbis nem egyből
-
Steady74
addikt
válasz
paramparya #6385 üzenetére
Figy: lehet.
Gyakorolj 3 napot csak esőben és utána gyere vissza csodálkozni.
-
paramparya
őstag
válasz
paramparya #6366 üzenetére
Többiek? Tényleg lehet ilyen 2-esben már padlógázzal esőben kanyarban így menni segítségek nélkül, vagy csak videón tűnik veszélyesebbnek, igazából lassan megy?
-
Steady74
addikt
válasz
paramparya #6374 üzenetére
vlc viszi már nézem, köszi
-
paramparya
őstag
válasz
paramparya #6366 üzenetére
Közben újrakezdtem, de csak 10 körösként, és 2 tizeddel meglett az utolsó előtti
Küzdöttem a 18. helyért is, de akkor utolértem Kobayashi-t, de még az előzési képességem nem tökéletes
Azért jöhet minden esőtipp, még ha csak annyi is a titok, hogy türelem és gyakorlás. -
ftomi74
tag
válasz
paramparya #6336 üzenetére
Kisebb saturation-t kell megadni hogy ne forogjon annyira. Nekem 1-en van.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
paramparya #6326 üzenetére
köszi!
Hát akkor segíthetsz is mert nem vágom... van egy csomó mappa abban amit te is használsz de nem világos mit hova... esetleg egy leírással is megáldhatnál... köszöntem.
-
Steady74
addikt
válasz
paramparya #6318 üzenetére
De mit szólsz a kanyarvételhez?
Őszintén? Semmit... egy verseny nem egy kanyarból áll. Sokkal fontosabb a hídról levezető kanyar sztem, azt gyarkorold
-
Steady74
addikt
válasz
paramparya #6322 üzenetére
a kanyart nézem én is a monitoron nem az autó orrát mikor fordulok... engem tengeribeteggé tenne ez a nézet 1 perc alatt
-
polonic
félisten
válasz
paramparya #6322 üzenetére
Persze, ez igaz.
Csak a játékban irritáló.
Nem mondod, hogy itt laksz a közelben?Szalók, Szólát?
-
ЯΞD
senior tag
válasz
paramparya #6318 üzenetére
nekem viszont kellene ez a nézet... tudnál dobni egy linket hozzá?
-
Steady74
addikt
válasz
paramparya #6314 üzenetére
na ha így kellene végigmennem egy pályán, azt hiszem telehánynám a budit... engem ez a nézet nagyon zavar
-
Steady74
addikt
válasz
paramparya #6311 üzenetére
1920x1200 ban játszok, nálam 4G egy adag, amit a fraps készít. SSD van nálam is, revo-ról fut a gamma, hdd-re rögzítek, nincs akadás, sosem volt fraps miatt.
-
Steady74
addikt
válasz
paramparya #6308 üzenetére
Ha hdd--t használsz, akkor ne ugyanarra a vinyóra mentsd a videókat, mint ahonnan futtatod a játékot, hiszen írni és olvasni egyszerre elfogadható sebességgel nem tudnak.
Féktávról: a százas táblánál ( ha valaki nem ütötte ki) kell elkezdeni fékezni, majd a jobb oldalon lévő kerékvetőn átküldeni a szekeret leheletnyi gázzal.
-
ftomi74
tag
válasz
paramparya #6308 üzenetére
A kormány nem gond sokan 200°-ra állitják. Inkább a vezetésedben lehet a hiba.
Már írtam ide hogy az MSI Afterburner jobb mint a fraps, próbáld ki. -
hermanyi
addikt
válasz
paramparya #6305 üzenetére
S F ezt is behozta bízom a vörös versenytempójában
-
paramparya
őstag
válasz
paramparya #6304 üzenetére
úgy tűnik az oda, de ez most megy: http://zonein.tv/462610
-
ftomi74
tag
válasz
paramparya #6301 üzenetére
Hang alapján váltok, nem igazán nézem a ledet.
-
ftomi74
tag
válasz
paramparya #6293 üzenetére
Kapcsold ki a racing line-t és tanuld meg a pályát.
Itt egy kis segítség:
Montreal
Montreal_Vixen -
ftomi74
tag
válasz
paramparya #6287 üzenetére
Akkor újra leírom: jobb lesz mint a fix nézet.
-
ftomi74
tag
válasz
paramparya #6270 üzenetére
Ha eddig a fix cockpitview-t használtad akkor kis hozzászokás után ezzel jobb lesz.
Ha T-cam-el mentél akkor bármilyen cockpitview jól le fog lassítani. -
ftomi74
tag
válasz
paramparya #6273 üzenetére
MSI Afterburner jobb mint a fraps, kisebb fájlokat ment és az fps-ed sem esik annyit.
-
polonic
félisten
válasz
paramparya #6279 üzenetére
Igen, elég ütős ez az eyefinity vagy az nv féle 3 monitoros dolog.
A linket legközelebb majd normálisan tedd már be!
-
Steady74
addikt
válasz
paramparya #6273 üzenetére
fraps-szal
manuális váltóval inkább nem a gyorsulásod lesz jobb, hanem a lassulásod - látványosan
ha kikapcsolt szim-mel mész és tanulni akarsz, akkor javaslom a TT-t, ahol barátok ghost car-ját be tudod tölteni, és tudsz "ellenük" menni, vagy a világranglistáról egy előtted álló időt kiválasztva tudsz javulást elérni. Valenciában 1:36 eleje, 1:35 vége a jó idő szim nélkül, persze a vérprofik 34-es időket is futnak.
-
paramparya
őstag
válasz
paramparya #6272 üzenetére
Közben úgy döntöttem, hogy manuális váltó lesz az első, pláne mert azzal még gyorsulni is lehet
Így ismerkedtem meg valenciával (canada talán könnyebb lett volna), fél óra vezetés után tizedik hely a szabadedzésen force indiával legend szinten, kikapcsolt gumi- és benzinszimulációval.Ha holnap úgy alakul, akkor próbálok videót is készíteni, amit lehetne véleményezni.
Mivel tudok? -
Trihorn
tag
válasz
paramparya #6270 üzenetére
ftomi74 (sziszifusz) használ olyan nézetet.. Ha megkérdezed, akkor szerintem biztosan segít.!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
paramparya #6266 üzenetére
Akkor rakjál be egy heavy raint Monacoba gumi és benzin szimulációt bekapcsolva és meglátjuk mire mégy a legendekkel. Nem olyan egyszerű ez amilyennek gondolják. Ha nem kapcsolod be a benzin, gumi szimet, akkor gyorsabb lehetsz kb 4mp-el. Szal azok nélkül rommá vered a mezőnyt az biztos.
-
Rototti
senior tag
válasz
paramparya #6266 üzenetére
A gumi és benzin szimuláció eléggé nehezít, bár az tény, hogy az ai egy-két pályát kivéve nagyon lassú. Modok vannak, ajánlani nem tudok, mert nem éltem velük, inkább multiztam.
Egyébként a modokat erre találod. -
paramparya
őstag
válasz
paramparya #6244 üzenetére
Közben megcsináltam a replay-hacket:
SSD-n van az oprendszer, és oda telepítettem az f1-et is.
Most kisymlinkeltem a normál vinyóra, azóta nem laggol.
Következő körben megpróbálom majd visszatenni 1680x1050-ben, aztán meglátjuk, mit tud.
A hőmérséklet még érdekes kérdés, de azt majd a meglelelő topicban megvitatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- VR topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged