- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple asztali gépek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Léghűtés topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
ALONSO11 #3142 üzenetére
alapfrekin megy, beállítás meg: 1280x1024, high-on... fsaa nélkül... most nem emlékszem, hogy ezt itt lehet-e állítani, de alapból mindenhol ki szoktam kapcsolni, minden mást meg maxra teszek és, ha jól megy a játék, akkor úgy marad
elég jól megy: folyamatos a játék win7 64bit alatt... replay-ek kiiktatása előtt viszont megvolt a lag rendesen... nem mondom: időnként ránt egy picit (főleg, ha sok ai van egyszerre a közelben), de ez nem befolyásol különösebben semmit... kicsit szétszakad a mezőny és már stabilan jól megy
(tegnapelőtt letudtam isztambult 3. helyezettként, tegnap meg asszony montreal-t pole pozícióból elsőnek
) valenciát viszont egyelőre nem szeretjük...
ui: 20%-osakat csinálunk, de long race weekend-del... mi is arra használjuk az első évet, hogy szokjuk a pályákat... 10éven keresztül nem játszottam f1-es játékkal és sokat felejtettem... (követni sem követtem évekig a futamokat)
monte carlo-t viszont nem nagyon csípem egyelőre: klausztrofóbiám lesz tőle... az szerintem a profiknak és a mazochistáknak való
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Realme GT 2 - aláírjuk
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest