Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz ALONSO11 #3142 üzenetére

alapfrekin megy, beállítás meg: 1280x1024, high-on... fsaa nélkül... most nem emlékszem, hogy ezt itt lehet-e állítani, de alapból mindenhol ki szoktam kapcsolni, minden mást meg maxra teszek és, ha jól megy a játék, akkor úgy marad :) elég jól megy: folyamatos a játék win7 64bit alatt... replay-ek kiiktatása előtt viszont megvolt a lag rendesen... nem mondom: időnként ránt egy picit (főleg, ha sok ai van egyszerre a közelben), de ez nem befolyásol különösebben semmit... kicsit szétszakad a mezőny és már stabilan jól megy :K (tegnapelőtt letudtam isztambult 3. helyezettként, tegnap meg asszony montreal-t pole pozícióból elsőnek :B ) valenciát viszont egyelőre nem szeretjük...

ui: 20%-osakat csinálunk, de long race weekend-del... mi is arra használjuk az első évet, hogy szokjuk a pályákat... 10éven keresztül nem játszottam f1-es játékkal és sokat felejtettem... (követni sem követtem évekig a futamokat)

monte carlo-t viszont nem nagyon csípem egyelőre: klausztrofóbiám lesz tőle... az szerintem a profiknak és a mazochistáknak való :)

Új hozzászólás Aktív témák