- OLED TV topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
carl18 #12492 üzenetére
Update még lefekvés előtt!
Szóval elvégeztem az alapos összehasonlításom, már a Motion Boom is jól meg van járatva. Elsőnek a gyári hangját megvalva semmi extra nem volt nem volt kiemelkedő az alap hangja.
Aztán ránéztem az Appra, Soundcore Signature+Extra Bass.
Sajnos még ettől se volt semmi extra, de mikor hozzá nyúltam az egyedi EQ beállításhoz. Na akkor csak lestem hogy ez hogy?
Mint ha egy másik hangszórót bírtokolnék, jelentősen jobb a hangja.
Ég és föld a különbség egyedi EQ után.
Egyenlőre van 3 EQ beállításom, ez az egyik ha valakit érdekel is ki akarja próbálni.
Ezt kb 5-10 perc hallgatás után hoztam össze. Lényegesen jobb lett a hangja, szó szerint még önmagához képest is másik dimenzió.
Nem gondoltam ez a app és a finomhangolást ilyen mértékben képes ennek a hangszórónak a hangját és rejtett potenciálját meg nyitni.
Kellet idő ameddig ki ismertem a Motion Boomot, elsőnek is jött a Dockin elleni csata. Én úgy szűrtem le, ez sok esetben zene fűggő is hogy a harcot melyik hangszóró nyeri.
Az első fordulót úgy nyomtam le hogy a Motion Boom A Signature hangképet és Extra bass-t betoltam. Ez a gyári hangbeállítások közül az egyik, ilyenkor még azonos hangerőn is jelentősen halkabb mint a D fine.Dockin D fine Plus vs Motion Boom Signature Bassup
Hát 50/80% között hallgattam jó pár zenét, a Dockin valahogy teltebb és szélesebb tartományban szólt. Érezni lehetett a Dockin főlénye, az egyik Kedvenc zeném Madonna Material Girl, és az Into the Groove.
Teljes hangerőn is a Dockin nyert, a Motiom Boom halkabb és basszus szegényebb volt max hangerőn.De most jöjjön a D Fine Plus vs Motiom Boom egyedi EQ.
Szintén 50/80% között teszteltem őket, itt már a Motiom Boom komolyan alázta a D Fine-t. Lestem is hogy az anker mennyire megváltozott, komolyan mint ha egy másik hangszórót hallanék.Volt pár bass test is, és valóban találtam jó pár zenét ahol a Motiom Boom egyedi EQ mellet jelentősen mélyebbre ment és sokkal szebb basszusokat produkált.
Bár ahogy leszűrtem a Motiom Boomnak teljes hangerő környékén már valóban van egy kis doboz hangja. Nem azt mondom zavaró, de azért feltűnt hogy elértűk a fizikai határokat.
A Dockin előnyére hogy voltak ám olyan zenék amibe a Az Anker szintén megbukott néhány Hardstyle zene nem ment neki teljes hangerőn. Ahol a Dockin elég durván tolta a mélyeket, ott volt pár kudarc.
Minden összevetve ez a Motion Boom valóban egy remek hangszóró, szerintem a legjobb hangja 80%-ig tudja leadni. De ez már elég jelentős hangerő és az átlag ember talán 40/80% között használja.
Én adok ennek a hangszórónak egy 10/10-es ajánlást.
Sok hangszóróm volt már, de az Anker abszólut a legjobban között van.( És ami a szégyen a Dockinra nézve) Szóval én úgy szűrtem le a Boom 2X 60MM Full range Driverral képesre mélyebbre menni mint egy Dockin 2X65mm Wooferral. Nyilván átlag hangerőre érvényesek, de azért a D Fine+ 180 euroért nyitott, annyit biztos nem ér meg a szememben.
Kicsit hosszúra sikeredett, de szerintem ennyiért valóban a legjobb Deal jelenleg a piacon. A kockurencia árazás mellet meg vicces a többiek mennyiért mennek.
A Sima D Fine 134 euro szállítással. A.K.A 49.000FT
D Fine 2 165 euro szállítással A.K.A 60.000ft
D Fine 2+ 197 Euro szállítással A.K.A 72.000ft
Xtreme 2 hazai beszerzés 76-80E forint
Xtreme 3 hazai beszerzés 98/105E forint.
Röviden ők lennének a konkurencia, szerintem egy jó darabig marad a Motion Boom a bestbuy Budget hangszóró. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #12480 üzenetére
" ... komment szekcióba lehet csak ő fogott ki egy hibás darabot."
A nagy büdös frászt! Megnézted a videót? Meghallgattad mit mond? Ez a nyomi csinált valamilyen nagy-nagy hangszóró összehasonlító tesztet, amikor a Boom-ot úgy volt képes tesztelni, hogy fel sem tette az app-ot. Utóbbira hívták fel a kommentelők a figyelmét (én a helyében itt süllyedtem volna el szégyenemben). 2:31-nél látszik is, hogy most látja először az alkalmazást ... azt mondja: " ... this shouldn't be this complicated ... " - mindezt akkor, mikor egy listából ki kellene választania a megfelelő hangszórót... és ez tech. kütyü tesztelő. Óóó... Istenem
2:47 környékén újra ráerősít, hogy ő "balanced"-en tesztelte (és csodálkozik, hogy nincs benne annyi mély, amennyit elvárna). Aztán megtalálja a Soundcore Signature-t és ennyi. A custom EQ-t észre sem veszi. Előbbivel csinál egy újabb tesztet ...
És ennek a pö**nek 11,4e feliratkozója van. Agyrém!#12482 DSQUARED
"Néztem ezt a Soundcore Motion Boomot meg teszteket... " - hogy-hogy? Nem Vifa-t veszel?
Egyébként ha rendes tesztre vágysz, akkor ahogy carl18 is írta, keress rá Oluv és Alan Ross tesztjére. Legfőképp utóbbit ajánlom. Neki vannak rendes mikrofonjai, "nem fél" belemászni a beállításokba, hangol, mér, értékel. És nála általában tényleg hallani is a különbséget.
Egyébként van egy olyan érzésem, hogy te is csak beletekertél Antwan tesztjébe, de nem nézted végig (különben tudnád, hogy a link-elt részben épp "gyári állásban" szól a hangszóró), ill. nem hallgattad meg, hogy mit mond. -
rdt89
addikt
válasz
carl18 #12473 üzenetére
Na ez a baj a sok teszt oldallal, hogy már náluk se tudhatja az ember, hogy melyik mond igazat. De szerencsére a felhasználók is imádják. Ha meg nem tetszik 2 hétig vissza küldhetem.
Sajnálom, hogy a vásárlás után találtam meg ezt a fórumot, pedig rengeteg oldalt kerestem, s mikor megvettem akkor dobta be.
-
rdt89
addikt
válasz
carl18 #12471 üzenetére
Sok véleményt olvastam felhasználóktól, hogy egyik Sencor se produkál ilyen minőséget és ez a legmeglepőbb benne, hogy a márkából ennyire kiemelkedően jó. No de ha megérkezett megnézem milyen és mit szól és mit bír, de ha már egy szobát szépen megtölt és kellemes basszust kínál, akkor már rossz nem lehet. Várj van itt róla 2db teszt is 1 2. S, hogy ezekből mi igaz, majd ha megkaptam kiderül.
-
hkari
őstag
válasz
carl18 #12457 üzenetére
Ugye jól rémlik hogy te hallottál már Go+Play-t?
Kíváncsi vagyok mit tud hozzá képest a Boom. Lassan de biztosan öregszik az enyém, és szinte biztos vagyok benne hogy nem lesz utódja HK házon belül.
Pont amit te írtál az a finom lágy de mégis combos mély a HK Onyx Studio 3-nál, na pont azt nem találtam még meg sehol a HK-on kívül.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #12454 üzenetére
" ... Get Low" Valahogy nem szól rajta jól."
Épp erről "beszéltem". Én pont úgy képzelem, hogy ez az a zene, ami a Boom-on sokkal jobb lesz. Más - "vokálisabb", "hangszeresebb" - pedig nem, vagy nem biztos.
Aztán van olyan muzsika is, amiben pici "ez is" + "az is" akad. Pl.: Master KG - Jerusalema. Ott ugye - nem csak "végigdünnyögi" az előadó a zenét (mint a Get Low-nál), hanem van benne ének is. A Jerusalema-al pl. a Motion+ szvsz. nem tud megbirkózni. Nem szól épp rosszul, de aztán ha meghallgatja az ember egy "erősebb" cuccon v. fej/fülhallgatóval, akkor csak pislog.
De, említhetném a nagy kedvencemet Hans Zimmer-t. Nála ugyan ritkább az ének, de a zenéje olyan, hogy oda megint csak nem árt, ha van delej a hangcuccban (pl.: Interstellar zenéjénél előszeretettel használt orgona) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #12449 üzenetére
"Ha a Motion Boom ezt le tudjaverni ... "
Én tennék egy fogadást úgy, hogy élőben egyiket sem hallottam.Ha, a zene "teltségét" nézzük (mélyek), akkor szerintem a Boom leveri majd a Dockin-t, mint vak a poharat. Ergo lesz olyan zenei stílus ("modern" zenék), ami egyszerűen jobban szól majd rajta. Viszont mivel a Dockin-ban vannak "csipogók" is (gondolom nem dísznek) ezért pl. a komolyzenék vagy épp mondjuk egy jazz muzsika utóbbin fog jobban szólni.
Én ezért is várom már nagyon a Motion Boom+ -t
mert az remélhetőleg egyértelművé teszi majd a helyzetet (ha lesz).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #12349 üzenetére
Hol nézted? Az amazon.de-n most (magyar címre) 108 Eur (10 Eur kuponnal). Viszont az EU-s Soundcore oldalról (10 Eur-os discount kóddal) 89,99 Eur. Utóbbi helyen 18 hónap garanciát adnak, és a szállítási díj is benne van az árban. Amazon-n nekem az sem tiszta, hogy mennyi a garancia, és ott PayPal-al sem tudok fizetni.
Sajna az Ali is k*rva drága (most épp 142,97$), de 11:11-én sem lesz igazán olcsó (118,87$). -
haten
tag
válasz
carl18 #12212 üzenetére
A nyáron nekem is szét kellett kapni a Dockint. Kerestem egy youtube videót, hogy mégis hol kell nekiállni, mert csavarhely nem igazán van rajt. És a végén sikerült úgy összerakni, hogy nem látszik meg rajt semmi.
Történt ugyanis, hogy egyik napról a másikra nem volt hang, illetve nagyon halk. Kb. a telefonom felét-harmadát tudta max hangerőn. Pár nap után sem javult meg, és gondoltam valamit kellene kezdeni vele. Aliexpressen próbáltam felkutatni panelt hozzá, mégis milyen árban van, de persze nincs. Aztán rászántam magam a szétszedésre, hátha meglátom mi füstölt el, és könnyen kicserélem azt az alkatrészt. Szétszedtem a video alapján, és a panel sértetlen volt. (itt jegyzem meg, hogy az akksi csere is így egyszerú). Na nincs más hátra, írtam tört angollal a német Dockinnak, hogy panelt akarok venni hozzá, milyen lehetőségek vannak, és leírtam a hibajelenséget. Jött a válasz, hogy 90% hogy nincs baja a készüléknek, csak szoftvert frissített, párosítsam újra. Összeraktam, töröltem a bluetooth párosítást, felismertettem újra, és tökéletesen működik azóta is.
-
-
Pocee
senior tag
válasz
carl18 #12212 üzenetére
Biztos,hogy nem elöregedés,már nagyon régen jeleztem itt is problémát,csak akkor senki nem nagyon reagált,én meg annyira nem használtam a hangfalat,hogy érdemben nem foglalkoztam vele.ebből a szempontból szar hogy Németországból vettem,mert már rég legariztattam volna.
Majd agyalok,így is lehet egy 4 órát hallgatni 60%on de horgászni nem kell vele menni -
<Adamsky>
nagyúr
-
B1T3
addikt
válasz
carl18 #12164 üzenetére
Mert csak a csilli-villi marketingelhetőséget tartották szem előtt, a kismillió hangszórót is szépen kiemelték (amelyekből sok passzív); elfért volna közöttük 1-2 magas hangszóró is, de nemhogy az nincs benne, hanem egy épkézláb széles spektrumú sincs, amely legalább picit le tudná fedni a magas tartományt. Nem jó konstrukció, na.
-
Wolfskin
őstag
válasz
carl18 #12136 üzenetére
Abban lehet ráció, hogy nem szigetel most rendesen, mert a passzív membrán ragasztva volt, az felmelegítettem, úgy vettem le, de vissza nem ragasztottam, csak lecsavaroztam. De az minimális ami ott elszelel, és leginkább a basszust csökkentené, nem a hangerőt. szerintem.
A másikban igazad van, a kapacitás (mAh) a lejátszási idővel függ össze. Viszont engem a leadott áramerősség érdekel, hogy elég-e 10A egy ilyen kis erősítőnek? Ha nem, akkor sem a hangerőt csökkentené, hanem a dinamikai csúcsoknál kezdene torzítani-hacsak nincs benne valami okos elektronika, ami észleli, hogy nincs kakaó és "lecsavarja a volumét"...
-
Cyborg
őstag
válasz
carl18 #12136 üzenetére
Nem tudom, hogyan számol a dockin, de, ha 3.000es cellák vannak benne, és 12V-on, akkor abban lennie kellene vagy 9 cellának, ha az villamosságtan alapjait nézzük, ugyanis a 12V sorba kötött celláknál jön ki, ami gondolom kell a teljesítményhez, viszont a kapacitás növeléséhez párhozamosan kell kötni a cellákat.
Pl.
2 cella sorba kötve továbbra is csak 3.000mAh, csak 7,4-8,2V-on
2 cella párhuzamosan kötve már 6000mAh, viszont csak 3,6-4,2V-on.Ergo ilyen számok mellett a Dockinban kell lennie 2db párhuzamosan kötött cellasornak, amiben 1 sorban 3db sorba kötött cella van.
...de én nem vonok kétségbe semmilyen számítást, csak józan paraszti ésszel gondolkodtam. ...amúgy meg, végülis a súlya alapján símán elférne benne 9db cella, hisz az még mindig csak ~0,5 kg, a dockin meg jó nehéz cucc, de gondolom vmi dc-dc konverter is van benne
-
carl18
addikt
válasz
carl18 #11945 üzenetére
Ja még ami lemaradt, pár napja ránéztem Oluv Switcher oldalára úgy láttom megszűnt.
Az Utobbi időben már nem is volt frissitve, de szerintem a lehető legjobb volt.
Remek ki indulási alap volt vásárlások előtt, egy jó fülessel remek ki indulási alapot jelentet.Ahogy elnézzem Oluvnak se úgy megy a szekkér, pedig jó pár márka elég nagy hálával tartozna neki hogy miatta lett közkedvelt. Például a Dockin D Fine-t se ismerné senki ha Oluv anno nem mutatja meg a világnak.
Anker Motion+ is elégé közkedvelt lett.
-
válasz
carl18 #11870 üzenetére
Mindenki érti, hogy az Anker gyárilag ad eq-t a hangszórójához, és mindenki érti, hogy annak a beállításait megjegyzi. Ez egy nagyon hasznos és üdvözlendő ficsör. De más hangszóróval úgy összehasonlítani, hogy kénye-kedve szerint belepiszkál a tesztelő az egyik hangszóró hangképébe de a másikat gyári állapotban hagyja, az nem korrekt. Ja, hogy anélkül az Anker elég pocsékul szól? Akkor már értem. Gyárilag miért nem tudják szuper hangra hangolva kiadni?
Ettől függetlenül az Anker nagyon jó hangszóró , pláne ezért az árért. -
TMKKK
csendes tag
válasz
carl18 #11830 üzenetére
Így van! A jár mellé meg az hogy mindenki le tud tölteni egyet valahonnan kicsit szerintem más. Ha meg jár mellé akkor ki kell használni azt hisz azért van.
Nem beszélve arról hogy nekem az is sokat számit, hogy az Ankerhez 2500ft-ért találtam pár hónapja tokot, a JBL Charge 5-höz kb 10 ezer ft ha találsz..
Én ezen a beállításon használom a hangszórót.
-
LanyUs
őstag
válasz
carl18 #11817 üzenetére
Számít a célközönség is!
Babacuccok -> normálisak, de alku erős
Ajtó/ablak/építőanyag -> normálisak és nem alkudoznak
Erősítő -> itt már kezdődik a rétegződés
Vállra akasztható/hordozható hangszóró -> ajjajjjj itt már van bajPáromnak egy I5-ös Asus Zenbook gépe az Extreme 1-est 8khz telefon minőségnek ismeri fel. Egyszerűen nem értem.
W-King megmentett. Csatlakozás bluetooth -> sztereóba kötés 2 db -> majd mehet a mozi. Meg vagyok elégedve velük." A hang csúszott 1 secet, de az állítható a programban. -
válasz
carl18 #11817 üzenetére
Ohhh ne aggódj,nem csak téged találnak be.
Mondjuk pont az általad leírtak miatt nem is hirdetek már jófogáson.Lehet HA-n lassabban mennek el a cuccaim,de legalább nem kapok napi szinten többször stroke-ot.
Persze azért hardveraprón is bele lehet futni sülthalakba,de jóval ritkábban. -
Mauzes
addikt
válasz
carl18 #11633 üzenetére
Oké, ha akksis kell, akkor tényleg jó választás a Go+Play. Csak pont az akksija fog meghalni 1-2 év alatt. Viszont abszolút értelemben azért annyira jól nem szól, hogy ne legyen alternatíváj, ha nem kell akksi. Egyáltalán nem rossz, de nemrég hallgattam meg mellette egy Audio Pro T5-öt és egy D1-t is, mindkettő jobban szólt. Persze ezek vezetékesek.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #11629 üzenetére
Vettem unakahúgi névnapjára egy Uboom- ot.
Nagy sikere volt, a hétvégén adtam át .
Itthon kipróbáltam azért, persze közvetlenül a Dockin után.
Nagyon szépen szól, kis hangerőn majdnem úgy mint a Dockin, de amint megy a kakaó, kijön a Dockin hatalmas fölénye!
De... a 33,83 euró minden centjét megérte!
Az unakahúgi boldogsága meg mindent!!!
-
FoLey-v
addikt
-
válasz
carl18 #11607 üzenetére
Biztos van mögötte némi piackutatás.
Szerintem a Harman Kardon vásárlók többsége nem a 15-25 éves korosztályból áll és inkább otthonra vesz hangfalat,ezért ment rá inkább a minőségibb hangzású multiroom vonalra,ha mégis van olyan aki HK bt hangfalra vágyna (valszeg ők vannak kevesebben) akkor nekik ott az Onyx Studio széria.
A JBL bt hangfal vonala meg inkább a fiataloknak szól,úgyis többségében ez a korosztály veszi ezeket,ennek a vásárló rétegnek meg annyira nem számít a zeneiség,hangos legyen,dübörögjön,dögösen szóljon rajta a zene.Az másodlagos hogy messze áll a zeneibb hangzástól.
A Samsung szépen felosztotta a termékkategóriákat a márkák közt,így kevésbé kannibalizálja a saját termékeit mindegyik kategóriában.
Harman Kardon inkább a home vonalra ment rá.
Sajnálom hogy AVR-t nem gyárt már,bár nagy eséllyel nem rúgtak labdába a többi avr gyártó mellett,így inkább másfelé próbáltak meg vásárlókat keresni. -
hkari
őstag
válasz
carl18 #11601 üzenetére
Ezen én is agyaltam, és lehet marhaság, de arra jutottam, hogy az akksin kivül nem is nagyon lehetne fejleszteni
Vagyis lehet nem igazán tudnák most még jobbá tenni. Még mindig lehet kapni, lehet csak simán túl jól sikerült
Akksi ügyileg, majd egyszer szétszedem, mert netes képeken úgy látom hogy van benne még hely, nem tartom kizártnak hogy bele elehet fabrikálni pár cellát.
-
Dnalorr
tag
válasz
carl18 #11598 üzenetére
Szerintem is több termék lesz EU-s raktáron, de ettől függetlenül a kínai kereskedőknek ugyanúgy meg kell fizetniük a behozott termékekre vonatkozó adót. Ergo ugyanúgy drágábban kapjuk kézhez, vagy tévednék? Ez csak nekünk egy "könnyítés", hogy ne kelljen már ezekkel utólag foglalkozunk, illetve hamarabb kapjuk kézhez.
-
hkari
őstag
-
borbar
tag
válasz
carl18 #11248 üzenetére
Végül 22ezerre jött ki. A 177 USD-ból még lejött a 10 USD-os alis kupon, így 167-et fizettem, leosztva 74 USD a Motion+.
A két kábel a 6% diszkontért meg az okostelefonos fotók gyors letöltéséért kellettek. -
dave_gahan
aktív tag
válasz
carl18 #11243 üzenetére
Igen, úgy értettem, h összességében (tehát a basszust is beleértve) vérezhet el kültéren a Uboom a Charge2-vel szemben.
A Charge2-t itthon nem szükséges 60-80% felett tolni, kültéren viszont valóban előfordulhat, hogy kell a nagyobb kakaó és nem szeretném, ha ez a basszus rovására menjen.
Köszi a videót! Azért nem rossz.
Na nem akarom tovább cukrozni, okosabb csak akkor lehetek, ha kipróbálnám.
Az működhet, h rendelek egy Uboom-ot (még 11 napig él a 35%-os kupon az eleve akciós árra), legfeljebb túladok rajta, ha kevésnek találom.
Richard: néhány hete üres a lengyel raktár, úgy emlékszem, h az Ali szülinapos akció elején még lehetett onnan kérni, néhány nappal később már nem. A fő kérdés inkább az, h mikor nem lesz üres?
De A ~21 ezer/db hogy jön ki? Én csak a 149 USD feletti 9 USD-os store kuponnal számoltam (ha esetleg többen összeállunk), de az még nem elég a 21 ezerhez.
tokyo2: Igen, így érthető.
Köszi!
-
carl18
addikt
válasz
carl18 #11243 üzenetére
Na nyomtam egy videót, persze nem adja vissza!
Earfun Uboom Test/Vol 1.
75%-on készült, az a utolsó hangerő ahol még meg tudja tartani a basszust. Sajnos a videó nem adja vissza, kb egy hangosabb beszélgetésnek felel ez meg a hangerő. -
dave_gahan
aktív tag
válasz
carl18 #11241 üzenetére
Na, ez azért is jó összehasonlítás, mert az asszonynak éppen egy régi Charge 2-je van, itthon az megy, viszont már annyira gyér az akksija, hogy csak kötött helyről szól, nem igazán mozdítjuk a konyha sarkából.
Az téveszthetett meg, amikor azt írtad, h 60% alatt túl sok a Uboom basszusa. De ha kültéren igényelné a magasabb hangerőt, abban a sávban viszont nem képes Charge 2 szintet nyújtani, akkor számomra nem biztos, h megfelelő alternatíva.
Asszem alaposan kiveséztük, köszi az infókat.
Alin hiába az újabb Motion Plus akció, még mindig nem lehet lengyel raktárból kérni. Ugyan hozzászólásában borbar is utalt a dologra - lehet, h eddig általában megúszható volt a vámeljárás, de mi van, ha éppen most nem? -
dave_gahan
aktív tag
válasz
carl18 #11229 üzenetére
Earfun Uboom:
"Nyilván kevés egy kerti partyra de nem is erre találták ki."Hááát ugye, mit értünk kerti party alatt?
Ha nem a szomszédokat akarod baszogatni a decibelekkel, de nem is csupán aláfestő feelinget szeretnél a beszélgetésekhez, akkor azért elég lehet a szufla egy 5-10 méteres kültéri környezethez? Ahogy hallgattam a teszteket, az outdoor mód nem igazán emel a hangerőn, inkább csak a hangképet változtatja, visszavéve a basszusból. Vajon eléggé kültéri-e a kültéri mód?További kétség, hogy én úgy vettem észre, hogy nem 70-75%-on, hanem már 50% körül visszavesz a basszusból indoor módban.
Mivel a Motion Plus-t még nem vettem meg, azon filózom, hogy működő alternatíva lehet-e a Uboom a fenti környezetben? Nyilván egy asztalt "körülülős" szituban kültéren is jó, de azt reméltem, hogy éppenséggel egy sütögetés közbeni kerti party-n is, tágabb vonzáskörzetben is megfelelő.
Egyértelmű, hogy a Motion Plus a best, de nagyon vonzó a Uboom akciós ára (és ehhez képest a tudása).
Oluv összehasonlító oldalán ( [link] ) azért hallani, hogy 5 méter távolságból melyik az erőteljesebb, tényleg ekkora különbség lenne?
(Bár 2 Uboom is olcsóbb, mint a Motion Plus, párositással nem akarok vessződni, ha 25-30 ezret kiadnék, akkor inkább Motion Plus. Viszont ha egy Uboom is pöpec alternatíva, akkor elég 12 ezret költeni.)
-
borbar
tag
válasz
carl18 #11156 üzenetére
Ez kb. 5 Ft-tal magasabb árfolyam, mint a közép. PayPal mögött Revolut kártyával, Revolut váltással mondjuk 150 Forinttal lehetett volna olcsóbb. Egyszeriben nem óriási, de aki rendszeresen vásárol külföldről, ne adj' Isten Kínából, annak érdemes körbe néznie, mert a fintechek pont erre ideálisak. Jól váltanak, és akár egyszer használatos virtuális kártyával a biztonságot is garantálják. Macerásabb, de tudatosabb, ami más tekintetben is hasznos lehet pénzügyekben.
-
tom570
aktív tag
-
borbar
tag
válasz
carl18 #11131 üzenetére
Már az évi 12 darab ingyenes visszaküldés (esetenként 9300 Ft max) miatt is megéri a Paypal. Na meg a reklamáció ügyintézése.
A bankkártya hozzáadásánál az átváltási opcióra figyelje. Semmiképp se engedd, hogy a PayPal váltson! (Ha esetleg forintos kártyáról USD-ban, EUR-ban vársárolnál.) -
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #11122 üzenetére
Még annyi- amit fentebb írtam, hogy lehet, hogy volt töltőn a Dockin. Mondjuk én nem emlékszem rá, de öcsém sem biztos benne
.
Majd legközelebb megnézem mit tud pontosan max hangerőn telefonról is és a HP tabletemről is.
Majd...
Jó a lakó közösség, nem akarom elcseszni.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #11122 üzenetére
A hangszórón is ki volt maxolva, tuti.
Többször rányomtam a hangerő gombra, csak sípolt.
Kalapács 50 szólt a legtöbbet, szóval fontos volt a hangerő
De volt minden más is.2,5. Júliusban lesz 3.
Ha a HP tableten nézek filmet, mintha egy házimozi szólna.
Döbbenetes...
De, mondom, ott sokkal nagyobb hangerő van, mint a Samsung telefonoknál.
Ha holnap bedöglene, rendelném is a következő D Fine- t.
Jó vétel volt!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #11120 üzenetére
Négyen voltunk, 2 láda kis Becks, 0,7 l Jäger, 3-4 deci konyak, és 3-4 deci mézes fogyott
. Szóval ha valami nem tiszta, az érthető
.
Annyi, hogy öcsémnek is és nekem is Samsung telefonunk van, aminek lényegesen lejjebb a max volume mint a HP tabletemen.
Lényegesen...
Ha tlefonról legközelebb is ki lesz maxolva a Dockin, megírom mi a helyzet. -
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #11118 üzenetére
Felhívtam öcsémet, azt mondja, úgy emlékszik, hogy volt töltőn a Dockin, de nem biztos benne
!
Jó buli volt, na
Majd ha "teszteljük" megint, megírom mi a szitu. Lehet, hogy kell 1-2-3 hónapot várni, de megírom.
Elég jó lépcsőházban lakunk, kicsit várok a következő Dockin tesztel!
-
borbar
tag
válasz
carl18 #11064 üzenetére
Ha ketten összeálltok, és egy-egy 10 Gbps USB kábellel együtt veszitek a Motion+-t, akkor így nézne ki a kosár. (Igaz ugyan, mindegyik tétel ingyenes szállítás, de Kínából!)Az alis akciók naptára meg elvileg itt nézhető:
https://promossale.com/aliexpress-sale-dates-calendar-2021-events/#.X-jvoFovRlM.facebook -
borbar
tag
válasz
carl18 #11064 üzenetére
Az Ali születésnap 04.02-ig tartott. Akkor 82 USd-ről indult a Motion+.
A szülianp után visszatették 99-ra, de szinte rögtön indult a Brand Fest. Ekkor megint levitték 85-körülre, ami az ankeres strore és a 7 USD-os Ali tech kuponnal (ami csak a Brand fest idején volt felhasználható), a végső ár hetvenegykettő USD-ra jött ki. (És akkor még nem is említettem a 6 % kedvezményt, ha négy bármilyen terméket vásárolsz az Ankertől. - fentebb írtam már róla, hogyan. Na meg, 149 USD-os cechnél nem 5 USD a store kupon, hanem 9, szóval nem reménytelen 70 alá menni sem.)
Szerintem napokon belül indul az újabb akció. Érdemes sűrűn ellátogatni az Alira. De az itthoni rendeljünkkínait oldalakra is, mert onnan jöhetnek újabb kuponos ötelet. A lengyel raktáruk is töltik rendszeresen, azt mindenképpen várd meg, ne Kínából hozasd. -
attilam
őstag
válasz
carl18 #11027 üzenetére
Azért ez nem teljesen így van, mert a család kapta nem csak én, és sajnos tényleg nincs túl sok hely. A boombox azért sokkal nagyobb helyet foglal.
Bulikat nem tervezünk, max. gyerekbulikat, illetve edzéshez használnánk még egy kisebb szobában, ritkábban kint grillezés közben ha jön végre a jó idő.
-
gaben0318
csendes tag
válasz
carl18 #11008 üzenetére
Végre:) köszönöm a válaszod. Fontos a hangzás nagyon is és persze tudom hogy a boombox erősebb és több a mély benne, de végül sikerült nagyon jó áron hozzájutnom egy go&play hez szinte új. Az akksiról olvastam én is hogy nem egy örök darab, de ahogy látom 7-8 ezer ft ért már lehez kapni bele újat. Egyébként akitől vettem a harmant, neki van egy boombox 2-ese is meghallgattam azt is. Valóban nagyobb a hangerő és a basszus, de hangzásban messze tisztább a harman számomra. Ennek fényében úgy érzem jó vétel volt. És ennyi pénzért sehol nem láttam hasonlót sem.
-
tokyo2
tag
válasz
carl18 #11003 üzenetére
Azért a kínai marketingnek nem hiszem, hogy az első kanyarban bedőlnék
Érdekes tétel volt, alapos leárazással és néhány portugál YT videó alapján akár jó is lehet. De természetesen a fórumlakók megbízható ajánlásai nélkül nem vágok bele egy ilyen komoly projektbe
Köszönöm!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #10962 üzenetére
Abban igazad van, hogy van a dispute (15 napig), de van garancia is, amit már az eladó áll (vagy nem). Ezzel kapcsolatban vásárlás előtt érdemes érdeklődni. Az Official Anker Store esetén utóbbi 12-18 hónap, és mint írtam, ha PayPal-al fizettél, nem fog fájni a visszaküldés sem. Amazon-on nekem pont utóbbival van gondom. Gugliban rákeresve elvileg tudsz PayPal fizetni, de vagy PayPal Cash Card kell hozzá vagy PayPal Key, és úgy látom számunkra egyik sem elérhető. Szóval, hogy - és legfőképp mennyiért - küldesz vissza valamit, ha ne adj' Isten gariztatni kell?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #10959 üzenetére
Honnan veszed, hogy Ali-n nincs gari?
Nekem volt "szerencsém" egy ~130$-os TWS fülest gariztatni, mert az egyik oldal nem töltött. Indítottam dispute-ot, és "Mr. Ali" egy kép alapján azt mondta, hogy full refund. Elvileg a hibás terméket vissza se kellett volna küldjem. Viszont mivel csak szerettem volna egy ilyen fülest, plusz az eladóval sem akartam kiszúrni, ezért rendeltem még egyet. Közben megjött a pénz, én pedig a hibásat feladtam postán. És most jön a lényeg (lényege), amit eddig az esetig én sem tudtam. Ha PayPal-al vásárolsz, akkor kb. 9500 Ft-ig a PayPal egy évben azt hiszem 10 alkalommal állja a postát. Szóval 0 Ft-ból meg volt a csere.
Nos, ez az ami miatt pl. az amazon.uk esetében már egyszer lemondtam egy hibás méretű papucs visszaküldéséről (Revolut-al fizettem), mert nagyon nem érte volna van. Tudom van olyan termék, ahol az eladó állja a cechet, de van, amikor nem.
Plusz nekem valahogy az Ali-s felület sokkal jobban kézre áll.
Most nézem, hogy az amazon-on is lehet valahogy PayPal-al fizetni, de vicces módon nem olyan egyszerűen, mint már akár Ali-n.#10960 kmarci25
"Akkor még 99 euró volt az amazonon, alin 85 dollár." - ez a másik. Van, amikor akkora a difi, hogy simán megéri bekockáztatni. De, mint fentebb írtam, szerintem már kockáztatni sem kell. -
carl18
addikt
válasz
carl18 #10953 üzenetére
Ratt - Scene of the Crime!
Elöző link nem müködött!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest