Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
"Csak kopogás van, de mély zugása elmarad."
Na a Tronsmart-nál (pláne nálad a max-nál) ilyen gond nincs
Nemrég volt szerencsém a T6 Plus UE-t összehasonlítanom egy Flip-5 tel. Hát azt kell, hogy mondjam, nem igazán kell szégyenkeznie a fele annyiba kerülő Tronsmart-nak. Zömében elektronikus zenékkel tesztelve az UE mély, mély-közép tartományban simán lenyomta a Flip5-öt (pláne a kopogós basszusát ) viszont a magas hangoknál azért jócskán elmaradt, vagy inkább úgy mondanám, hogy másképp szól a magas tartományban
....de a legnagyobb meglepetést az UE térhatása (360°) okozta bizonyos poziciókban, pl. fal közelébe ha letettem, sokkal jobban betöltötte a teret mint a jbl
Viszont az UE ellentétesen elhelyezett hangszóróinak a hátránya, hogy a Flip5 egy adott helyre koncentráltabb/ütősebb hangot tud irányítani.Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az UE-t EQ-val + adapt sound-al használtam (tronsmartnál alapvető
) míg a flip5-nél ezeket azért nem vettem igénybe, mivel azt vettem észre, hogy inkább csak ront rajta
(..ja, amúgy a 3D beállítást EQ -tam szanaszét, és amit garantáltan nem fogsz elhinni, hogy egy Tronsmart-nal a mély hangokat kellett erősítenem
....és egész jó lett
Konklúzió: a dupla annyiba kerülő flip5 elsőre dinamikusabb és jóval több magashanggal operál, míg az Upgraded Edition-nál kicsit bűvészkedni kell beállításokkal, és az EQ nélkülözhetetlen ha komolyabb hangzást szeretnék elérni, de megéri. A 360° meg kárpótól a jbl éles magas frekvenciájával szemben, (mondjuk amúgy is jobban preferálom a mélyorientált hangzást..)
A lényeg, hogy a T6 Plus után a flip5 tel való összevetés is egyre jobban megerősít, hogy "ár/értékben" ez egy kimondottan jó BT hangszóró
(viszont EQ nélkül nem biztos, hogy ugyanez lenne a véleményem

Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szemüveges topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Apple Watch
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
....de a legnagyobb meglepetést az UE térhatása (360°) okozta bizonyos poziciókban, pl. fal közelébe ha letettem, sokkal jobban betöltötte a teret mint a jbl
Viszont az UE ellentétesen elhelyezett hangszóróinak a hátránya, hogy a Flip5 egy adott helyre koncentráltabb/ütősebb hangot tud irányítani.
) míg a flip5-nél ezeket azért nem vettem igénybe, mivel azt vettem észre, hogy inkább csak ront rajta
....és egész jó lett