- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Unigine Superposition Benchmark
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carl18 #12963 üzenetére
Ma hozta meg a DHL.
Sokat nem járattam ma,de eddig tetszik.EQ-t Alan Rossnál látottra beállítottam,teljesen feltöltöttem.
Persze nem szól olyan kiegyenlítetten és “hifisen” (főleg a középtartományban) mint a Motion+,de ez techno-nál és Psy-nál pont nem annyira lényeges,cserébe több a mély.
Holnap reggel szerintem kirakom a melléképületbe,rálövök egy bejáratós audiófájlt a backup telefonról,aztán hagyom egy fél napig magában zenélgetni.Kíván leszek mennyit változik a hangja.A bejáratás sosem árt.
Ha sokat nem is változik a hangja,a 28k-t akkor is megérte.
Aliról lengyel raktárból meg 46k…
A kinézete meg olyan amilyen,nem szépségdíjas az biztos,de ez nem is egy “lakás dísze” hifi cucc.Nekem marad mellette a Motion+,az szezonjában jobban belefér a motor valamelyik hátsó dobozába egy több napos túrán.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest