- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- DUNE médialejátszók topicja
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
xerobyte #12775 üzenetére
Sajnos natív teljesítmény és basszus esetén még a Charge 5 se tud lépést tartani a Dockinnal. Sajnos az a fő gond hogy a fikikát nem lehet becsapni és kisebb méretből nem igazán lehet azonos hangot elő állitani.
A Motion Plus megfelelne céljaidnak, de nem tud basszusban versengedni a Dockinnal.
Az még pont hordozható bárhová, és a hangja is kiemelkedő kategóriájában.
A Dockin tény és való jól szól stb, de azért a súlya és mérete miatt nem az a hangszóró amit az ember bárhová magával cipelene."Vifa"
Bár biztos jól szól a Vifa a maga kategóriájában, de szerintem senki se vinne ilyen drága hangfalat bárhova magával. Szerintem nagyon sok helyzetben jobban jár az ember egy vízálló hangfalal. A Motion Boom előnye hogy egy sátrazás "Campingezés" esetén is simán megállná helyét. IPX 7-es védelme miatt simán megállja helyét esőben, és még ha tönkre is menne az ember nem gyomorgörcsel gondolna a hangszóró értékének bukására.
150 vs 30E forint.
Szerintem még ha a Vifa képes is jobban szólni, biztos nem annyival mint amennyivel drágább. Egy Motion Boom a hétköznapokban sokkal jobban helyt áll és szerintem akku időben is jobbat tud mint a Vifa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest