Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
xerobyte #12775 üzenetére
Sajnos natív teljesítmény és basszus esetén még a Charge 5 se tud lépést tartani a Dockinnal. Sajnos az a fő gond hogy a fikikát nem lehet becsapni és kisebb méretből nem igazán lehet azonos hangot elő állitani.
A Motion Plus megfelelne céljaidnak, de nem tud basszusban versengedni a Dockinnal.
Az még pont hordozható bárhová, és a hangja is kiemelkedő kategóriájában.
A Dockin tény és való jól szól stb, de azért a súlya és mérete miatt nem az a hangszóró amit az ember bárhová magával cipelene."Vifa"
Bár biztos jól szól a Vifa a maga kategóriájában, de szerintem senki se vinne ilyen drága hangfalat bárhova magával. Szerintem nagyon sok helyzetben jobban jár az ember egy vízálló hangfalal. A Motion Boom előnye hogy egy sátrazás "Campingezés" esetén is simán megállná helyét. IPX 7-es védelme miatt simán megállja helyét esőben, és még ha tönkre is menne az ember nem gyomorgörcsel gondolna a hangszóró értékének bukására.
150 vs 30E forint.
Szerintem még ha a Vifa képes is jobban szólni, biztos nem annyival mint amennyivel drágább. Egy Motion Boom a hétköznapokban sokkal jobban helyt áll és szerintem akku időben is jobbat tud mint a Vifa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- DJI topic
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest