Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12814 üzenetére
Nem személyeskedtem egyáltalán
azt a samu teló próbát segítő szándékkal ajánlottam, ott a smile
Viszont a te csipkelődő mondataid majdnem az összes hsz-dben ott volt, erről ennyit.Mondjuk az a noname emberke lehet, hogy pont egy tronsmartra kíváncsi, esetleg már van is neki és úgy kíváncsi!
Tájékozodik érdeklődik és majd eldönti. Amúgy meg itt úgy is bele lesz verve, hogy melyik a jó hangszóró.
De úgy tudom ez a "bluetooth hagszórók" topic, ahol a noname vackoktól kezdve a több millás hiper szuper cuccokig minden beletartozik, nem csak az a kb.10-15 db hangszóró amiről állandóan megy a diskurzusTe írsz folyton ide,
Nem tudtam, hogy engedélyt kell kérni, úgy tudom mindenki megoszthatja a tapasztalatát/véleményét. Mivel visszaolvastam a topicot láttam, hogy elég szép regényeket írtál a tapasztalataidról, vagy volt, hogy csak gazdagon véleményeztél.Örülök a segítő szándéknak, sőt....de nem így, és nem ebben stílusban ahogy te előadod...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest