Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #12812 üzenetére
Mindegy, én elengedtem a dolgot, ennek értelme nincs max idő pazarlás.
Te írsz folyton ide, írtam ha elégedett vagy az számít.A 2Tronsmart árából már kijött volna egy Motion Boom is, akkár Dockin is.
"Miért kampányolsz folyamatosan a dockin és társai mellett, ha nekem nincs rá igényem, tudom, hogy szuper hangszórók de igazán leeshetett volna már, hogy ez nyamvadt tronsmart hangolgatása jobban érdekel."Igazság szerint, nem miattad hanem mások miatt. Egy nonami emberke betalál a topikba, és olvassa "Micsoda" Bestbuy a tronsmart. Megveszi, sír a szája elégedettlen és kidob pénzt, időt energiát. Írtam ha te elégedett vagy az számít, de nyilván sok jobb hangszóró, ezért az árért meg főleg.
Igazság szerintem, de kezdtél el személyeskedni, próbáljam a tronsmartot egy 300E csúcs mobil mellet hogy jó minőséget produkáljon. Én csak reagáltam a provokálásra, élőbe kipróbálhatjuk mennyit számít a mobil.
+ Azért vedd észre fordítva ülsz a hajón, egyik tag se élteti a hangszóród. A Másik kolega szerint is borzalmas a hangja.#12813francz'70
Láttom ha valakinek nem egyezik a véleménye betámadod. Szép gratulálok#12811Kapanyél
A Hazai webshopok 24-26 táján árulták, de a borzalmas hangért ez a ár már bőven nem tólerálható szerinten. Ennyiért az ember kap valóban jó hangú hangszórót is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vallás
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest