Hirdetés
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- RAID
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
...amit csinálsz inkább önbizonygatás hogy te milyen jól döntöttél"
Szerintem valamit nagyon félreértesz...
..hidd el nincs rá szükségem
Amúgy meg nem ez az első bt hangszóróm

...csak ilyen hordozhatóra eddig nem volt szükségem,( igaz anno a gyereknek vettem egy- két noname vackot, (azok azóta is működnek
) Kerti parti vagy sütögetéskor meg kiszoktam tolni a vezetékes bt-os "falbontó" NGS Wild Punk3 party hangfalat (na, az beszarás hogy szól) bent a hifihez és a házimozihoz bt audio adó vevőt használok, a soundbaron meg ott a BT. Szóval eddig igazán nem volt rá igényem, csak most jött egy ötlet, hogy jó lenne valami a műhelybe, de akár a kert, udvar is szóba jöhet. Csak közben annyira megtetszett, hogy azt vettem észre, már hordozgatom magammal a házon belül is
Az Alan Ross YT videó tesztre visszatérve, nekem kicsit furcsa, hogy a T6 Plus UE alapértelmezett beállításon volt, míg a Motion+ és a Flare2 custom EQ val
Nem tudom ez mennyire volt fair összehasonlítás? Nyílván nem kétséges, hogy jobb a motion+ és a flare2, de azért na....
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Arc Raiders
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OTP Bank topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) Kerti parti vagy sütögetéskor meg kiszoktam tolni a vezetékes bt-os "falbontó" NGS Wild Punk3 party hangfalat (na, az beszarás hogy szól) bent a hifihez és a házimozihoz bt audio adó vevőt használok, a soundbaron meg ott a BT. Szóval eddig igazán nem volt rá igényem, csak most jött egy ötlet, hogy jó lenne valami a műhelybe, de akár a kert, udvar is szóba jöhet. Csak közben annyira megtetszett, hogy azt vettem észre, már hordozgatom magammal a házon belül is