Hirdetés
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Lami66
üzenetére
De azért meg kéne érteni, az Anker gyárilag ilyen appot add a hangszóróihoz. A Többi gyártó is csinálhatna ilyen megoldást, de úgy látszik csak az Anker foglalkozott ilyen szinten a szoftveres támogatással. És az anker képes elmenteni az EQ hangolást, így a következő inditáskor automatikusan így müködik.
Egy gyártó nincs rajtuk kívül akik ezt a megoldás kivitelezték, szóval ez elég nagy érdem. Főleg hogy mennyivel ár alatt adják mint a konkurencia.Szerintem meg teljesen jogos hogy egy EQ hangolt motion+ hasonlítunk egy Charge 5-höz. Már csak azért is mert a Motion+ elmenti az EQ hangolást és legközelebbi inditásnál már alapból így játsza a zenét.
És tegyük hozzá az Anker fél áron megy mint a Charge 5 így még poénosabb ez a vitázás, teljesen nincs értelme.
Motion+ 30E táján beszerezhető egy CH5 60E+ szóval már csak az ár miatt és szégyen hogy a JBL Kikap.
Méretileg egy Motion+ is egy kategória mint a JBL CH széria, szóval valami nyomos indok kéne hogy miért rosszabb a az Anker.
Az érvelésed megértem, csak egyáltalán nem helyt álló ebben a helyzetben. Mert a JBL is hangolható csak ők nem addnak gyárilag appot, és minden újra csatlakozott eszkőznél ezt a telefonon újra el kell végezni. És a másik érdekesség hogy lehet zenelejátszásnál életbe lép az a JBL EQ hangolás. De azért ha csak 5 készüléked van otthon, nem fogod mint az 5 terméken ugyan úgy belőni azt a finomhangolást.
Már csak azért se mert szoftverenként eltérők az EQ értékek.
Vannak olyan szoftverek amik néha az EQ hangolásra torzítással reagálnak.Meg hát azért nézzűk meg az élet tartalmat is, mert szerintem egy JBL termék már semmivel sem tart tovább mint az olcsóbb konkurencia tagjai.
+ csak nézz rá Play áruhozán a JBL szoftver értékelésére. Nem Sok mindenre lehet használni. Kipróbáltam borzalom
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- Gigabyte Gaming A16 CVHI3HU894SD (Bontatlan)
- Samsung Fold 5, gyöngyházfehér színben, szép állapotban!
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
+ csak nézz rá Play áruhozán a JBL szoftver értékelésére. Nem Sok mindenre lehet használni. Kipróbáltam borzalom