- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- HTPC (házimozi PC) topik
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Perillustris #12581 üzenetére
Igen a bose Soundlink Mini nekem is bejött anno. De az árazása elégé abszurd volt.
Hát nyilván nálam is ékszíj dobás volt mikor a JBL Go-t sarokba rakta és lestem milyen hang jött ki a kis dobozból. Mert arra emlékszem azt utáltam az első generációs hordozható hangszórókba hogy nem volt benne semmi basszus.
A JBL Go meg méretéhez képest elég jól tolta a mélyet.
Nekem az első komolyabb hordozható hangszóróm egy Sony SRS BTX 300 volt (2013) Mondhatni első generációs.
Sok embernek le esett az ála még a Sonytól is!
Az első hangszóró ami minden szinten überelni tudta az a Dockin D Fine volt. Ez még a 2017-es találkozonál készült fotó.
#12582Lami66
Igen kétségtelen hogy a Wifi nem rendelkezik olyan korlátokkal mint a Bluetooth. De azért szerintem 10 év elég sok idő, és ez alatt a alatt jelentősen kitolodhat a bluetooth sávszéllesége.
Bár ki tudja, lehet az is egy opció hogy a Bluetooth vonalat el engedik és csak Wifis hangszórókat fognak gyártani. Ha valóban ilyen különbség lesz a szabvány között. Bár ez gondolom az előállítási költségtől is számít.
Igen nyilván én is úgy gondolom egy mai Bluetooth hangszóró alaphangon működni fog legalább 5 évet. És az emberek nem is 1-2 évre vásárolnak Bluetooth hangszórót!
A Srác aki anno mutatta nekem a Dockin D Fine-t "2017"-ben.
Neki 4 éves a Dockoló és még mindig elégedetten használja.
Szóval ha ennyi idő alatt bírta a strapát nem elképzelhetetlen a 10 éves élet tartalom. Egy dolog biztos tönkre megy minden hangszóróban az a akkumulátor, de már most nem olyan nagy durranás akkut se cserélni.
A Fizikai nyilván közre játszik egy kis műanyag dobozból milyen hang állítható elő. De űgy vettem észre elkezdett mindenki a hangminőség írányába fejlődni. Meg hát ha a vásárló vesz egy hangszórót egy adott márkától, és nagyon elégedett lesz a termékkel.
Akkor nagy az esély hogy ha legközelebb vásáról ismét az ö termékét választja. És az ismerősei is ha kipróbálják ők is színtén vásárlok lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Gaming 3/Intel i5-11320H/16GB/512SSD/RTX 3050 TI 4GB/Gari
- HP VICTUS Gamer laptop /i5-12450H/16GB/512 GB SSD/RTX 3050 4 GB/144Hz/
- Corsair RM750x
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged