- Rejtett csatlakozós VGA MSI módra
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- OLED TV topic
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na ma meg jött a Motion Boom!
Komoly kis szerkezet.
Teljes hangerőn is megnéztem és ott is szép tiszta a hangzása, szóval valóban igaz a hír. Eslőnek a gyári hangját próbáltam ki, Extra Bass belőve még úgy is egész jól szólt.
Aztán kipróbáltam az appot, csináltam egy hasonló EQ beállítást mint ami oluvnak van és ég és föld a különbség a gyári hangjához képest.
De azért amit írtam az igaz a Motion Boomra is, sajnos a Motion Boom se tudja jobban leszólni a NFS underground legendás számát a Get low zenét. Én azért mélyebb hangzásra számítottam, de nyilván a fikikát nem lehet becsapni. Még is csak 2X 60 mm hangszóróról van szó.Teljes hangerőn valahogy a Dockinnnak jelentősen több a mélye, a Dockin basszusa nyers erőteljes, a Motion Boom basszusa meg sokkal lágyabb inkább olyan JBL Filing.
Azért ezért az árért én nem tudok elképzelni jobb hangzást, sajna full hangerőn néha valóban van egy kis doboz hangzása.
De akkár hogy nézzűk alzán egy Xtreme 3 105E forint, egy Dockin D Fine se jön ki szállítással 50E alatt.A 70Euros árért meg teljesen bestbuy a Motion boom.
Nekem ennyibe volt Free shipping és eu raktárrol.
Amúgy sajnos az Onyx 3 mélyeit a M Boom nem tudja utolérni. Attól azért elég távol van, de annak 75 mm wooferei vannak. Nem véletlen a brutális mély.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rejtett csatlakozós VGA MSI módra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- League of Legends
- Horgász topik
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- WD SN8000S 2TB NVMe Gen4 SSD! 7300-6800MB/s
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- X1 Yoga 6th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- L13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest