Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Igen, persze próbáltam anno a Médiamarkba a Go+Play. Csak már régen, mikor még a Sony SRS XB 40-es széria volt árusítva. 2018 táján lehetett, talán jó régen volt már az.
Igen, én is azt vettem észre az a valódi Harmon Kardonos basszus utánozhatatlan. Én is HK-t vettem volna, csak azzal az volt a gondom hogy azok a hangszórók akkumulátor problámal küzködnek.
Az Onyx 5/6/7 is kapott egy 1X 18650-es cellát 3200 mah.
Egy ilyen teljesítményű hangszórónak komolyan mi az?Tesómnak még mai napig müködik az Onyx 3, szerintem remek hangszóró. Mikor a Média markba utoljára jártam Debrecenben, akkor az Onyx 6 valahogy sokkal jobbnak tűnt mint a Xtreme 3.
Én is pont azt sajnálom hogy a Harman már nem fejleszt úgy bluetooth hangszórókat, nyilván mivel nem akarnak a testvér cégnek konkurenciát állitani. Az Onyx vonalat megtartoták, meg multi Room hangszórókat gyártanak.
Minden esetre abból él az ember ami van, a Motion Boom már németországba van. Talán ez a Motion Boom egyenlőre a legjobb alternatíva, ha az ember egy jó hangu hordozható hangszórót akar ami sokáig bírja akkuval és megfizethető is.
A Dockin/Vs Onyx 3 esetén is éreztem valahogy a HK azt a valódi mély ládás mélyet tudja amitől az állam leesett. Tesómnek a boltjába a HK3 szólt mindig, és mikor beléptem még néha én is meglepődtem mire képes egy ilyen parácsonyi hangszóró.

A Dockin mélye meg néhol olyan zömök, mint ha egy fa cölöpöt csapkodnál egy hatalmas kalapácsal.Nekem a Dockin akkor volna tőkéletes hangszóró ha a Harman fajta mély hangókat tudna produkálni. Akkor rendelnék belőle még egyet, de sajnos a valóság ettől nagyon távol áll.
Mondjuk még izgatja a fantáziám ha tesóm Onyx 3 hangszórója bedőglik és az aktív hangszórók még müködek akkor mondjuk simán bele lehetne operálni a D Fine-ba. És utána lehetne tesztelni egy minőségi Woofer mennyit dobna a hangján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest