- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
haten
tag
válasz
carl18 #12212 üzenetére
A nyáron nekem is szét kellett kapni a Dockint. Kerestem egy youtube videót, hogy mégis hol kell nekiállni, mert csavarhely nem igazán van rajt. És a végén sikerült úgy összerakni, hogy nem látszik meg rajt semmi.
Történt ugyanis, hogy egyik napról a másikra nem volt hang, illetve nagyon halk. Kb. a telefonom felét-harmadát tudta max hangerőn. Pár nap után sem javult meg, és gondoltam valamit kellene kezdeni vele. Aliexpressen próbáltam felkutatni panelt hozzá, mégis milyen árban van, de persze nincs. Aztán rászántam magam a szétszedésre, hátha meglátom mi füstölt el, és könnyen kicserélem azt az alkatrészt. Szétszedtem a video alapján, és a panel sértetlen volt. (itt jegyzem meg, hogy az akksi csere is így egyszerú). Na nincs más hátra, írtam tört angollal a német Dockinnak, hogy panelt akarok venni hozzá, milyen lehetőségek vannak, és leírtam a hibajelenséget. Jött a válasz, hogy 90% hogy nincs baja a készüléknek, csak szoftvert frissített, párosítsam újra. Összeraktam, töröltem a bluetooth párosítást, felismertettem újra, és tökéletesen működik azóta is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/128 GB Új, bemutató darab
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új, bemutató darab,6 hó gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple Ipod 5.Gen " video" (a1136)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest