Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
-
FoLey-v
addikt
Hangerőben mennyire jó? A Tronsmart Element Mega érdekes hangosabb mint a divoom onbeat 500-om
Tribitet meg eladtam ismerősömnek.
Érdekes most tribit oldalon most akciósak a termékek. 6k-ért Xsound Go,de a maxsound plus meg nem akciós,pedig arra is fáj a fogam.Bár anker soundcore boost vagy Earfun Uboom is érdekelhetne csak azok mennyire jók hangerőben?
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Hónap végén rendelnék Tribit Maxsound Plust. Hangzásban jobb mint XSound Go-nak,megéri az árát?
Mellesleg hol lehet kapni ahol a legolcsóbb és gyorsan meg is jönne? -
FoLey-v
addikt
válasz
<Adamsky> #11300 üzenetére
Hupsz benéztem bocsi.
Igen tapasztaltam remek egy kis hangszóró. Megpróbálom rábeszélni. Még fehérben is elfogadná. Próbálok neki segíteni,hogy ne kelljen mobilon zenét hallgatnia.
Mindig jobb ez a tribit mint a JBL Go 2-3.Esetleg amit linkeltem vagy is ezt [link] van erről véleményetek róla?
Youtube és amazon értékelés alapján jókat mondanak.tom570 De az már nem 30k árkategóriás termék?
-
FoLey-v
addikt
válasz
<Adamsky> #11297 üzenetére
Esetleg játszhat külföld is ha hamar meg is jön. Tribiten én is gondolkoztam,mivel nekem is van ilyenem csak Go verzióban. Azt beviszem és megmutatom neki.
Még ezt találtam neki [link].
Meg Lamax termékek is vannak. Ha rajtam múlna tribitet venném,hiába JBL egy túlárazott termék. -
FoLey-v
addikt
válasz
pècsimunkás #11291 üzenetére
Külföldi nem játszik meg ez a kettő tetszik neki. Rózsaszín,ezüst színben tetszik neki.
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Ismerősömnek csajnak kéne 10-11k árkategóriában bt hangszóró.
Ezt a kettőt nézte magának. Nem nagy elvárása van.
Trust Zowy compact és Jbl go 2.
Kettő közül melyik érné meg jobban? -
FoLey-v
addikt
Hali itten is!
Max. keret 25k
Mi a fontos a hangminőség, vagy a hangerő.
Hát jó lenne ezt a két variáns között belőnni.
Sajnos az általad emlitett tipusok pont az olcsó kinai hangszórók amik már nem éppen hordozhatók. Sajnos ezeket inkább vakon veszi az ember, és örülsz hogy
Nagy hangszóró miatt,mert magasabb hangerő miatt jobban behalatszik. Sajnos gépek mennek és éjszakában jó lenne ha zenét is hallanám.
Szerinted vedd amelyiket jónak látod, esetleg azt ami haverodnak ha valóban tetszik a hangja.
Csak nem tudom kettő közül melyik vagy van jobb alternív,esetleg mind ugyan olyan minősége van? -
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Nagy hordozható akkus bluetooth hangszórót szeretnék venni. Ezeket néztem meg.
Egyik kollégámnak ilyenje van és nem szólt rosszul
[link]
Ezt néztem még,de ez 200W-os teljesítmény.
[link]Persze vannak még csomó termékek,de nem tudom melyiket éri meg max. 23k-ig levő árkategóriában. Esetleg ebben az árkategóriában van jobb amit tudtok ajánlani?
-
FoLey-v
addikt
Érdekes
[link] -
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani nekem 9k alatt Bluetooth hangszórót? Külföldről is jó lenne és nincs nagy elvárásom. Eddig Mifa A10-et néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videó stream letöltése
- Sorozatok
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Gaming notebook topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- VR topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest