Hirdetés
- Milyen joysticket vegyek?
 - Samsung Galaxy Tab tablet topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Gaming notebook topik
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Milyen videókártyát?
 - OLED TV topic
 - Milyen TV-t vegyek?
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja

Új hozzászólás Aktív témák
- 

carl18
addikt
válasz

pècsimunkás

üzenetére
						Igen én is azt mondom hatalmas a főlénye!

Csak hát itt a hangerő volt lényeg és ott a Dockin igen erőteljes és testes hangal rendelkezik. Nehéz is mást mondani helyette ami ennyi ideig bírja. Nekem a D Fine plus 3 óra 32 percet ment max hangerőn,
Allan Rossi a D Fine 2 esetén csak 2 óra 2 perces akku időt hozott össze max hangerőn.JBL Xtreme 2/3 is 4 órát megy maxon, így azt mondom a Dockin teljesen jól szerepel is jól bírja.

Az Earfun Uboom se rossz hangszóró, azért az árért szépen szól és hordozható. De bizonyos esetekben igen is el tud fogyni a teljesítménye. Nekem fürdőszobát 60/70% körül szépen kitölti!
#11631Mauzes
Igen ez tény annak is kihal az akkuja de sajnos jelenleg nincs más alternatíva ami hasonló vagy felveszi a versenyt egy Go+Playel.Mert amik piacon vannak mindegyik vagy könyebb vagy gyengébb.
És nem rendelkeznek olyan erős és testes basszussal mint a Go+Play.
Azért írtam hogy a Onyx 6/7 ami basszusban is versenyképes kb vele.
Az hogy a basszus túl sok, inkább legyen több mint kevesebb.Mikor a D Fine Plus/Onyx Studio 3 ellen mérve maga a hangkép is kicsit szebb az utobbi esetén, de legjobban ott jött ki a különbség mikor a basszusokról volt szó.
Sokkal szebb és lágyabb az Onyx studio basszusa.Sajnos az Onyx 6/7 akkuja kicsi és gyenge de hálozaton viszont szépen zenél. Még ha tönkre is megy az akku azért az 1X18650-es celláért nem kár, könnyen lehet házilag is cserélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
 - Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
 - Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest