- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dnalorr
tag
Igen, a 2-3-4 szinte ugyanúgy néz ki, szóval azért feladtam a leckét valamelyest.
Nem is gondoltam először, hogy ennyire tök egyformák. Ez a négyes
Döbbenet milyen szép telt hangja van alacsony hangerőn -
Dnalorr
tag
Több éves rabszolgasors után (táncórákra, táncoktatásra járt napi szinten, meg is látszik szerencsétlenen), a porból kiszedve sikerült neki adni egy második életet. Nem bírtam tovább nézni ahogy húgomnál a sarokban hever már legalább egy éve, mondván hogy elromlott, recseg, szar hangja van. Nézzük mi van vele... Hangszórók, passzív radiátorok épek, nem onnan jön a hang.
Az alsó részen kifújt a tömítésnél, illetve a volt tömítésnél egy szakaszon, ugyanis mondhatni elporladt (vagy szétverték az évek alatt, fogalmam nincs..). Ez eredményezte azt, hogy minden mélydobbanásra zörgő, "fingó" hangot adott ki.
Nem vagyok rá büszke, nagyon gány megoldás, de vattakorongokat csíkoztam fel, azzal ragasztottam körbe a peremnél, azóta kis túlzással szebben szól mint új korában.Jellegzetes formájából adódóan nem nehéz kitalálni, hogy milyen motyóról van szó.
Első helyes megfejtésnek jár egy virtuális pacsi.
-
Dnalorr
tag
válasz
xyzikeee #15501 üzenetére
Kerti partyra nehéz ebben az árkategóriában bármit ajánlani, de az egy fórumkolléga nemrég linkelt [link] egy Earfun UBOOM hangszórót a BB topikba a hivatalos oldalról egész jó áron, ráadásul a WELCOME30 kuponkóddal 42 USD-ra "lealkudható" (~14k), ami elég baráti ezért a hangszóróért, és a Flip 6-nál talán még jobb is
... A Silvercrestet meg el kell felejteni...
-
Dnalorr
tag
A hátsó passzív radiátor felől nekem is jön egy kis zörgő hang, de ez konkrétan csak akkor hallható, ha néhány centire van tőle a fülem. Mivel az ember alapvetően nem így hallgatja, nem tulajdoníttottam neki jelentőséget, a hangzást összességében nem befolyásolja. Huszonezer forintért ezt leszamítva is verhetetlennek gondolom
-
Dnalorr
tag
válasz
carl18 #11598 üzenetére
Szerintem is több termék lesz EU-s raktáron, de ettől függetlenül a kínai kereskedőknek ugyanúgy meg kell fizetniük a behozott termékekre vonatkozó adót. Ergo ugyanúgy drágábban kapjuk kézhez, vagy tévednék? Ez csak nekünk egy "könnyítés", hogy ne kelljen már ezekkel utólag foglalkozunk, illetve hamarabb kapjuk kézhez.
-
Dnalorr
tag
Sziasztok,
bocsi, ha hülye a kérdés. Akinek van Motion+-a:
Az appban beállított EQ-t a hangszóró jegyzi meg, vagy a telefon/app? Tehát ha más csatlakozik rá rajtam kívül, akkor az általam beállított hangszínen fog szólni, vagy az alapértelmezetten?
Az én Motion+-om még úton van, pusztán kíváncsiságból kérdezem
Előre is köszi! -
Dnalorr
tag
Sziasztok!
Többetek ajánlásával szeretnék én is rendelni a német Amazonról egy Earfun Go-t. Nem rendeltem még soha Amazonról, szóval lenne felétek egy kérdésem. Hogy működik ez a "voucher" történet? Aktiváltam, és ahogy kivettem, a rendelés véglegesítésénél le kellene vonnia a termék árából 15%-ot, de nem von le semmit. Nyilván így sem sok érte az a 13 ezer forint, de ha lehet még ennél is olcsóbb, akkor miért ne legyen...
Bocsi, ha nem teljesen ide vág a téma, de a válaszotok előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged