Új hozzászólás Aktív témák
-
Még a mosógép előtt néztem, hogy már feltűnedeznek a SPAR-os extreme 3k az apróhirdetésekben...
- mindegyis most nekem, de hihetetlen, hogy hogyan tudják megcsípni a (kijelölt) boltonkénti 1-2 darabot...
-
Ugrik a BT hang projekt, lehet, hogy új mosógépet kell venni...
-
Nagyon köszönöm mindenkinek, még keresek valami meggyőző hangtesztet... (és persze gondolkozom, hogy jbl extreme3 vagy ebből 2 (lsd. a korábbi 2 charge 5 kérdésem...
)
Valahogy az az érzésem, hogy nem egy kategória a jbl e3-mal a motion+... de persze ha jobban szól, mint a jbl, nem baj.
Van egy blitzwolf (talán AS2) BT hangszorónk, jó hangja van (nem észbontó, de rendben), viszont vangy sistergő alapzaja, remélem a motion+ nem produkál ilyet... -
Üdv, a JBL Extreme 3 sztereó önmagában? Ha igen, jobban járok 2 charge 5-tel? Hangerő, hangminőség, mindenfajta zene főleg a könnyebik fajtából? (A szélesebb tér gondolom biztosan a 2 charge 5 mellett szól… előre is nagyon köszi a véleményeket.
-
-
Én is köszönöm a linket, ez alapján a Xiaomi Mi BT Gold vs. Tronsmart Element Mega összevetésben a TEM nyert, igaz kb 50%-kal drágább, de a hangja is ennyivel jobbnak tűnt...
(közép-dobozhang vs. több mély/magas, levegősebb, hi-fi-s nem jó értelemben, de een a szinten inkább erre van igény(em))
Még annyi, hogy a TEM csak TWS (2 TEM együttes használata) esetén sztereó vagy a 2x20W is jelez valami alap sztereó hangot? A Xiaomi az sztereó helyből, úgy tudom...
(Az is világos, hogy mindegy ekkora hangszoró távolság esetén, csak kíváncsiskodom) -
válasz
tigipuf #6404 üzenetére
70Ft??? Gondolom ez változni fog, pre-order... vagy nem?
Amúgy Amazon Alexa Input kihangosításhoz Xiaomi Mi BT Gold (US) vagy Tronsmart Element Mega ajánlott ?
(akkuidő, vízállóság, stb nem számít, fix beltéri kihangosítás állandó áramellátással)
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest