Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #12805 üzenetére
"Valahol írtad, hogy xiaomid van, próbáld meg egy csúcs samuval,...hátha neked is sikerül számodra elfogadhatót kisajtolni
"
Igen egy 20 ezer forintos hangszóróhoz használjuk 300E forintos csúcs mobilt. "Fuck Logic"
Én a beszélgetésből kiléptem, ennek már semmi értelme.
Biztos a telefon hibbája ha a hangszóró szar.Ha meg ennyire biztos vagy az év vételét csináltad, hoztad a T6 UE-t fúziónáld őket és EQ-t agyon a csúcs mobilodal. "A Xiaomi mobilom a D FIne mellet garantáltan jobb hangzást fog produkálni" És ezt bármelyik PH-tag előtt be is mutatom, a te véleményed meg talán csak akkor fog változni ha hallod egy valóban jó hangszóró milyen köröket ver a T6 Plusra.
Az árkategória meg ugyan az, a 2 Tronsmartod annyiért vetted mint én az 1 Dockinom.
Szóval szívesen felmosom velük a padlót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Milyen széket vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest