- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
fabri07 #12822 üzenetére
Nincs mit!
Nyilván hatalmas előrelépés. sokkal erősebb dolog a Motion Boom.
Bár az Anker alkalmazását érdemes letölteni és egyedi EQ-t használni, jelentősen jobb lesz a hangja. Ha kell majd átküldöm a saját EQ beállításom, sokat dob a hangján.#12823csƵ
Örülök hogy be vált az Onyx Studio 6, igen a maga nemében kategóriája legjobbja.
Bár tény hálozatról jelentősen nagyobb teljesítményt tud leadni, sajnos akkus módba jelentősen gyengébb. Akkor legalább az elégedettség meg van, a 120 mm-es Woofer végzi tiszteségesen dolgát.#12824iRiver
Én is Onyx 6-ot akartam egy időben, de a bolha fing akku engem is eltántoritott. -
-
hcol7
senior tag
válasz
fabri07 #9820 üzenetére
sorry nem latom pontosan h mire irod v mi a setup, de nekem sony gtk-pg10 van, amihez a "gyari" sony-s android appal nagyon jol lehet allitani a hangszineket(egyelore a preset-ekkel jatszottam csak, de boven jo volt mindig), viszont egy masik huawei v xiaomi teloval a telefon audio output equalizerjevel _csak_ borzalmas settingek sikerultek.
ha nem relevans, akkor legyen off : )
-
Prien
addikt
válasz
fabri07 #9801 üzenetére
Ha nem okoz gondot, kipróbálhatnád.
Érdekes, hogy a youtube tesztvideókban erre nem tér ki egyik teszt sem, hogy mennyire javítható a hangkép, a magas és mély tartomány egy EQ programmal. Vagy , hogy javítható-e egyáltalán.
Pedig az olcsóbb modellekben, ahol nincsenek előre beállított profilok, ez nagyon hasznos lehetne, hiszen sokan nem vagyunk audiofil felhasználók, így egy olcsóbb termék is bőven megfelelhet akár egy kis equalizer használatával.
Ja és a port mennyire bírja szerinted?
-
carl18
addikt
válasz
fabri07 #9794 üzenetére
Minden esetre gondoltam hogy ők is fejlődnek az évek folyamán.
Kiváncsi vagyok én is a hangjára, de nekem a tapasztalatom elég vegyes. A JBL Got szinte bármi lelépi teljesitményben ami nála nagyobb.
AKkor örülök sikerült olyan hangszórót venni ami megfelel az igényeidnek. + Azért a jó ár és a hazai garancia se hátrány. -
B1T3
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest