- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12808 üzenetére
Az igen, mi történt?
kicsit megváltozott a stílusod...elolvasod rendesen amire kommentelsz? Az a "Fuck Logic" ahogy értelmezel, olvass már vissza egy kicsit, hogy miről írtam eddig,...segítek, egy pár mondatban leírom a lényeget..
Eddig nem volt szükségem hordozható bt hangszóróra, de most csak úgy jött egy ötlet, hogy miért ne, jó lesz majd a műhelybe, udvar, stb. háttérzajnak.Kinéztem ezt az UE-t, hogy ez majd jó lesz, csak közben annyira bejött, hogy kíváncsi voltam mit lehet belőle kihozni, érted? kíváncsi! Szórazkoztatott ez tesztelgetés, kínlódás a hangolással stb. és leírtam a tapasztalatomat egy kis saját véleményt hozzáfűzve, ENNYI!
(....mondjuk lehet kicsit sok volt már, sorry.)Hol hasonlítottam egy dockinhoz, motion+ hoz, boomhoz, w-kinghez stb. és állítottam, hogy hozza vagy akár jobb is náluk
sőt az egyik kommentemben még írtam is, hogy nyílván nem ezekhez kell hasonlítani!
Vessél már egy pillantást a hasonlítgatott példáimraegy 20 ezer forintos hangszóróhoz használjuk 300E forintos csúcs mobilt. "Fuck Logic"
Hát szerintem ez a kijelentés az igazi "Fuck Logic"
Árúld már el, hogy ez most, hogy jön ide? Na akkor mégegyszer, tehát ezt a hangszórót csak KÍVÁNCSISÁGBÓL vettem meg, nem a legjobbat kerestem, az ár/érték teljesen hidegen hagyott, nem is törekedtem rá, megtetszett megvettem, kész! Az ár/értéket csak a hangszóró képességeihez képest emeltem ki, nem az, hogy ez most a bestbuyHidd el ha a legjobbat keresem akkor nem ezt veszem, a pénz nem lett volna gond, de nem ez volt a cél, szórakoztatott a dolog, ennyi, mit nem értesz ezen?
Miért kampányolsz folyamatosan a dockin és társai mellett, ha nekem nincs rá igényem, tudom, hogy szuper hangszórók de igazán leeshetett volna már, hogy ez nyamvadt tronsmart hangolgatása jobban érdekel.
Amúgy meg nem tudtam, hogy egy csúcs mobil mellé csak csúcs bt hangszórót szabad venni, mi köze a kettőnek egymáshoz, ezek csak igények, nem elvárás b@szki
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max Natur Titan 512GB, 3év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest