Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Igazság szerint néha azon elmélkedek hogy ha a Bluetooth hangszórók rövid idő alatt ilyen fejlődésen mentek keresztül akkor hosszú távon 10-15 év alatt mi fog itt még végbe menni?
Én elsőnek 2015 táján találkoztam egy JBL Go-val és akkor az álam kerestem hogy mekkorát szól egy ilyen kicsi doboz.
Azért mondhatni most minden téren fejlődött az ipar, és rengeteg hangszóró elérhető árban megy az átlag ember számára is.
Azért gyorsan eltelt az idő nehéz is észbe kapni hogy már 2021-et írunk.Amit a Dockin D fine tud azt gyerek fejjel elképzelhetetlennek tartottam. Mikor én voltam gyerek akkoriban volt egy ismerősnek egy Sony Ericsson MPS-70-es hangfala walkman mobilhoz. És néztem milyen jól és tisztán szól.
Nagyon vicces és nosztalgikus érzés ilyen dolgot újra látni.
Bár néha arra vagyok kíváncsi egy mai világban gyártott hordozható hangszóró milyen élet tartalommal számolhatunk hosszú távon.
Mert ha az ember tudná előre hogy ha jobbat vesz tovább bírja sokan kifizetnék a felárat.
Azért a legnagyobb gyártó"JBL" is csak 1 év garanciát add a hangszóróira. Ez talán azt jelenti a gyártó se bízzik eléggé a saját termékeiben.Minden esetre kíváncsi vagyok 10/15 év elteltével hány mai hangszóró marad működöképes állapotban. ( Nyilván az akku) cserés lesz, de hogy a hangszóró nem indul-e bomlásnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest