- Gaming notebook topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Androidos fejegységek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz retesz147 #16217 üzenetére
3 email jött egyszerre Mindegyikben az volt kb. hogy feladva + benne a nyomkövetési szám, illetve a futárcég neve(UPS). Így már könnyen nyomonkövethető a csomag az UPS oldalon vagy bármelyik tracking oldalon.[kép]
Dátumok alapján nektek ma kellene, hogy feladják, én 2 nappal előbb rendeltem.[ Szerkesztve ]
-
ph_5.5
aktív tag
válasz retesz147 #16189 üzenetére
Akkor én pozitívabb besorolást kaptam valamiért, mert Nov 18-án késő este rendelt cuccot 21-én feladták és Nov 23-án délelőtt a futár a kezembe is nyomta. (eu-s szállítás, így se vám se más plusz költség)
UPS volt a kinti szállító, itt nem emlékszem melyik cég hozta mert az a hét zsúfolt volt futárokból. De tuti nem a UPS volt a belföldi szállító mert aznap az Amazonos csomagot hozták ők.. és nem egyszerre érkezett a két rendelés azon a napon) -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz retesz147 #11971 üzenetére
"Tiltva volt a funkció." - és működik? Úgy értem, hogy most szépen állítódik a hangerő a telefonodon (látod a csúszkát), ha a hangszórón változtatod azt?
" ... szerinted ez okozhat ilyen problémát?" - ilyet nem. Erre csak én voltam kíváncsi. Mármint, hogy mi a helyzet a JBL hangszóróival ...
EQ-val próbáltad kompenzálni? A Mix2S-ben nincs rendszer szintű EQ? Esetleg PowerAMP?
#11972 makoss
" ... az internetet meg hagyjuk is ... " - de, mondom, tudniuk sem kell róla. Ha van net, beállítod, és kész.
" ... ami én egyszer beállítok, gombnyomás és megy a Kossuth rádió, mert az van beállítva ... " - így van. De, van ugye szinte mindegyiken memória, és mondjuk az 1-re beteszed a Kossuth-ot, 2-re Petofi, 3-ra Retró, stb. Nem bonyolult. Nálam is "buta telefont" használnak az ősök nekik tök elég.
" ... 2 és fél hónapot vártam a kínai tabomra ... " - ez azért nagyon nem gyakori. Besz*ptad, ennyi. Kínából - ahogy állnak a dolgok - én se hiszem, hogy fogok már rendelni. Viszont ott van az amazon-on, amin azért akad bőven olyan jóság, amit itthon egyszerűen nem tudsz beszerezni (pl. az Anker v. a Tribit termékei) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz retesz147 #11968 üzenetére
Valahogy sejtettem, hogy Xiaomi esetleg Huawei telefon. Ezeknél szokott ez a funkció - android verziótól függően - ki- v. bekapcsolva lenni vagy épp egyáltalán nem működni (Huawei Emui 8)
Lényege, hogy nincs külön "telefon hangerő" és "hangszóró hangerő", hanem a kettő szinkronban van. Nekem ez a halálom, ha nem működik.
Ha, keresnéd, akkor a developer options alatt tedd ...
... és minden ki-be kapcsolás után érdemes újrapárosítani az adott eszközt. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz retesz147 #11966 üzenetére
Bocsi, milyen telefonnal használod? Nekem vesszőparipám ez a "bluetooth absolute volume" így érdekelne, hogy a JBL hangszórója nem képes rá, a telefonod, vagy csak utóbbin ki van kapcsolva (mert esetleg pont te kapcsoltad ki)?
Egyébként EQ-val próbáltad kikorrigálni, hátha ... ? -
hunaqua
addikt
válasz retesz147 #36 üzenetére
Nagy Bluedio akciók lesznek az Ali-n 11.-én.
BS-2 20usd
BS-3 28usdSONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Sorozatok
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Rendszergazda topic
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest