- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bruticus
csendes tag
Szevasztok!
Most készülök venni egy franya kis vidikarit.Én sapphire hd2600xt 512 gddr3 agp.-re gondoltam agp-s verzióra.Azt kérdezem hogy mennyire fasza ez a kari, csak azért kérdezem mert valahol olvastam hogy a gef 7600Gt is veri, mert több a futoszalagja.Asszem 12 van a 7600gt a radeonnak meg még mindig csak 4 van és ez vonatkozik a hd 3xxx szériára is.Emelik emleik a gpu-t meg a memófrekit, de a belső ugyan az maradt?!..valaki mondja már el az igaszágot.
elég nehéz elhinnem hisz..a 7600gt majdnem 2 éves kártya és csak dx9 es.
8600gt pedig asszem nemlehet kapni agp-be..igy marad a radeon.amugy is radeonom van jól bevált csak mostmár a game-k alá kell ám vas!
esetleg valaki linket adhatna tesztről, vagy csak egyszerüen elmondhatná nézőpontját ...
elöre is thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Elemlámpa, zseblámpa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- OLED TV topic
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest