- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
horvathkrisz #4963 üzenetére
Nos, sajnos van forgalomban egy csomó tévé, ami digitális bemenetről (DVI/HDMI) vagy csak HD felbontásojban, vagy egyáltalán nem ad képet számítógépről.
Főleg Samu modellekről van szó, de pl. hallottam ilyet olcsó Thomsonról is. Az LG és Pana készülékekből viszont állítólag még a régebbieknél sincs ilyen gond.
Szerintem szemétség, hogy a dobozon és műszaki leírásban erről nem tájékoztatják a vásárlókat!
Krisz - Sorry, hogy még nem küldtem a Bios-t, de ennek két nagy oka van:
1.) Otthon kalap kaki most a net, hol van, hol nincs, de inkább nincs.
2.) Semmivel s sikerült kiszednem! A RaBit utolsó verziója a 2.2.1-es (2006 november!), amiben az újítás az X1650XT/X1950pro támogatás
Az Everestben ilyen funkciót nem leltem, de legalább látszik a Bios verziószáma! Persze jelenleg otthonhagytam ..
Az ATI Flash 207 augusztusi verzióját letöltöttem, de azt meg én nem tudom használni. Hiába írtam, be bármilyen paramétert, nekem nem csinál semmit. Pedig valószinüleg az az egyetlena célra használható program!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Le Mans Ultimate
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest