Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
horvathkrisz #4963 üzenetére
Nos, sajnos van forgalomban egy csomó tévé, ami digitális bemenetről (DVI/HDMI) vagy csak HD felbontásojban, vagy egyáltalán nem ad képet számítógépről.
Főleg Samu modellekről van szó, de pl. hallottam ilyet olcsó Thomsonról is. Az LG és Pana készülékekből viszont állítólag még a régebbieknél sincs ilyen gond.
Szerintem szemétség, hogy a dobozon és műszaki leírásban erről nem tájékoztatják a vásárlókat!
Krisz - Sorry, hogy még nem küldtem a Bios-t, de ennek két nagy oka van:
1.) Otthon kalap kaki most a net, hol van, hol nincs, de inkább nincs.
2.) Semmivel s sikerült kiszednem! A RaBit utolsó verziója a 2.2.1-es (2006 november!), amiben az újítás az X1650XT/X1950pro támogatás
Az Everestben ilyen funkciót nem leltem, de legalább látszik a Bios verziószáma! Persze jelenleg otthonhagytam ..
Az ATI Flash 207 augusztusi verzióját letöltöttem, de azt meg én nem tudom használni. Hiába írtam, be bármilyen paramétert, nekem nem csinál semmit. Pedig valószinüleg az az egyetlena célra használható program!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fujifilm X
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest