- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
barko
tag
Kb. 1hete én is vettem egy Sap.2600xt-t. eddig vegyesek az érzelmek. CRT monitor megjelenítési probléma nálam nincs. 7600gt-hez képest a DIRT és TDU jól megy. Csak az a baj, hogy nem mindig megy. Ált 2.-3.próbálkozásra tudtam bekapcsolni a gépet, mert a Win. betöltésnél kék képernyő, hogy a hardver károsodás elkerülése végett... Ettől meg az agyam károsodik. Már visszavittem a boltba ahol vettem, megnézték a kártya másik gépben jó, de az én gépem is jó 8600-os Nv-vel, de Sap.2600xt-vel nem. De én most ATI-t akarok! Más gyártó általi xt-re egyenlőre nem tudják cserélni. Mondjuk az sem biztos, hogy jó lenne.
Most azt próbálom, hogy nem használok IDE-s vincsit, így úgy néz ki működik, de elkiabálni nem merem. De most akkor mint csináljak a IDE-s lemezzel? Ráadásul ma az alaplapom lan vezérlője is egyszerűen eltünt, még a biosból is.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Filmvilág
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest