Hirdetés

Aktív témák

• LonGleY

veterán

Ma szeretnék venni egy 2600 XT karit, de még nem döntöttem el, hogy a versenyben maradt HIS, Sapphire és MSI márkák melyik tagját válasszam. Kérdéseimre nem találtam meg a megfelelő teszteket.

- A VGA memória mérete mennyire számít 256 MB fölött? Megéri-e (költségeit) hosszabb távon az 512?

- DDR3 és DDR4 eredményei között nem láttam túl nagy különbséget (sok játékban alig 2-3 FPS).. Mennyire számíthat az a plusz MHz? Mondjuk DDr4 esetében nem sok választásom lenne 512 megás kivitelben.. melyik lényegesebb?

- Milyen hangosak a Sapphire IceQ hűtői? Legszívesebben egy Zalman passzívost vennék, amit ha kell, megtámogatok egy jó házhűtővel, így ugyebár cserélhető lenne a venti és ez számomra fontos tényező.. kivéve akkor, ha tényleg nagyon jó minőségű a gyári zizegő. CPU hűtőknél is azt bírom, amelyik befogadja a 8 centis standard házhűtőt. Ilyen az AMD hőcsöves bordája is, amiből sikerült kifognom egy darabot - azóta GlacialTech rotálókkal megy.

Bármely helyes választás felé pofozó hozzászólást szívesen olvasok, hiszen sürgős a dolog. Ma adom el a régit..

Aktív témák