- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2026: nehéz volt visszahozni a Ryzen 7 5800X3D-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nyáron hozza a Steam Machine-t és a Frame-et a Valve
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
veterán
-
Draun01
tag
-
judas13
veterán
-
Draun01
tag
-
judas13
veterán
Most ami talán egy jobb fogás lehet az a TTfone 280, tudásra majdnem ugyanaz a ketto, csak frissebb droid van rajta (13 a 11 helyett). 35e Ft + szállítás

Amúgy pont van egy ilyen F21 Pro-m, nagyon közel áll ahhoz hogy tényleg pöpec legyen. Csak az a szar kínai tákolt android ne lenne rajta, hanem egy full AOSP, egy jó launcherrel simán jobb lehetne.
Pont ez van neked? Nem semmi, jaja kéne rá egy jó rendszer alapon már fél siker lenne.
Hopp, ez nem volt meg idáig nálam. Ennyiért bejövős pláne viszonylag frissített droiddal. -
judas13
veterán
-
UdiAti
csendes tag
-
hdavid1
aktív tag
Ez menti meg a HMD-t.
-
Draun01
tag
Most ami talán egy jobb fogás lehet az a TTfone 280, tudásra majdnem ugyanaz a ketto, csak frissebb droid van rajta (13 a 11 helyett). 35e Ft + szállítás

Amúgy pont van egy ilyen F21 Pro-m, nagyon közel áll ahhoz hogy tényleg pöpec legyen. Csak az a szar kínai tákolt android ne lenne rajta, hanem egy full AOSP, egy jó launcherrel simán jobb lehetne.
-
törölt tag
Ilyen telefonokat kéne a Samsungnak gyártania azzal a 6 éves támogatással amit az okostelefonok kapnak. Nem látja a rést a Samsung!
-
judas13
veterán
-
judas13
veterán
Ebbe az irányba kéne menni szerintem, iszonyat jól néz ki!
Kőkemény ár 54 480 Ft ba kerül!
Szerintem is jól néz ki. De nekem már a F21-s is tetszett, sőt jobban is a hagyományos gomb kialakítással és még kompaktabb mérettel..2.8"vs 3.54"

-
törölt tag
Ebbe az irányba kéne menni szerintem, iszonyat jól néz ki!
Kőkemény ár 54 480 Ft ba kerül!
-
Luck Dragon
támogató
Hirtelen azt hittem valami butított Lumia 520-as.
-
Polarstar
nagyúr
Egy mobil??? Fcuk!!
Én azt várnám már, hogy a Economist hasábján megjelenne egy nyúlfarknyi bejelentés miszerint a HMD felhagy a mobil gyártással..
Na az hír lenne! De ez? -
UdiAti
csendes tag
-
UdiAti
csendes tag
Csak ne Android legyen
Nem, nem az. Mocor - Spreadtrum/Unisoc jóság. Bár van egy forkolt Android alapú változata is (Mocor5), én még az életben nem láttam.
[link]
Sztem ez ugyanaz a rendszer, mint a többi nagyobb kijelzős nyomógombos cuccukon, csak virtuális gombokkal.Mondjuk a virtuális billentyűzete érdekes lesz ekkora méretű kijelzőn, ilyen sebesség mellett....
-
judas13
veterán
Nem nekik ajánlgattam hanem magamnak a kettő közül.

Annyiért meg már ott is megérős lehet 20 ropiért tényleg. Gondolom. -
Fancy-boy
addikt
Igen, valószínűleg Indiának erre van szüksége 100.000 Ft feletti áron...

Nem nagyon értitek, hogy ez a harmadik világnak készül átszámítva 20.000 Ft-ért.
( INR 4999 )
Nem az okostelefonok között akar versenyezni, úgy hogy felesleges hasonlítgatni is. -
judas13
veterán
Szerintem lesz pár Doboz rivotril mellé csomagolva a töltő fej helyett 😁
Utánna már nincs lassú telefon, csak lassú ember...
a cég ajándékaként! -
aprokaroka87
nagyúr
-
judas13
veterán
Ha normálisan lenne megtervezve az UI és nem lenne lassú mint a bűn, akkor még talán lehet léte.
De 2025-ben szerintem már eleve nem nagyon tudnak nem okos telefont gyártani.Igen nagyon laggol már innen is meg minden...ez kétségtelen és így ki tudja kinek kell majd.
Akkor inkább majd ezt:
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Graphics
Jómunkásember
Érintős butatelefon?... Istenem vissza az S5230-as Samsungok és az 5230-as Nokiás időkbe ..
-
aprokaroka87
nagyúr
Ennek egyébként ki a célközönsége?
Ez itthon ha kapható lesz, simán lesz 35-40 ezer forint... -
janeszgol
félisten
-
Fancy-boy
addikt
Ide lehetne venni a Nokia X készüléket is, bár az már droidos volt:
-
Bareszotron
aktív tag
Csak ne Android legyen
-
judas13
veterán
HMD-re ilyet mondani, hogy kéne sosem hittem volna....sohase mond, hogy soha tudom.
-
törölt tag
Szerintem ez is 2 MP kamera lesz, csak van egy extra hogy érintőképernyős de nem tud többet.
40 000 ft ért meg mindent is kapsz ami rommáveri : [https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/samsung/galaxy-a06-64gb-4gb-ram-dual-sm-a065f-p1122882172/#termek-leiras]
Max akkor lenne értelme ha 4 vagy 8 MP kamerája lenne és ezt adnák mellé amit a videón is látni, akkor jó kis digitális detox telefon lenne.
-
Oldfoksz
aktív tag
Akadós,bóvly,nokija,sznék.......KELL!!!!
Most.
-
UdiAti
csendes tag
Jó lenne, de hát sajnos a régi rendszerek (S40, S30) "elvesztek". Nem gyártanak olyan vasat amire rá lehetne ezeket tenni. Quailstorm régebben írt róla.
-
Draun01
tag
-
UdiAti
csendes tag
-
törölt tag
[What if HMD brings back Asha - Episode 2]
Youtube bemutató a telefonról 2. rész!
-
janeszgol
félisten
-
törölt tag
Köszi!
Hát a videót nézve, bizony ez a többi telójuk (S30+ legújabb iterációja /amúgy vicces, hogy a Microsoft óta ugyanaz a neve, aztán MAUI-tól kezdve volt már minden a skin alatt/) simán érintőképernyőhöz "igazított" rendszere... Van olyan fluid is....
Bár legalább nincs telehányva a főmenü mindennel. De épp itt fért volna ( reméljük ezután ezt a nyomógombosokba is átültetik), mert a klasszikus telóik egyik rákfenéje a végtelen idő alatt végigkattingatható menü volt (miért nem lehetett 9 vagy 12 ikonnal, számgombos navival megoldani? Mint régen: 2>4>3 Snake vagy Bluetooth)
Amúgy kinézetre szerintem stílusos, így kézben fogva tetszetős.
[What if HMD will bring back Asha phone for better phone project?]
Katt rá és youtube bemutató a telefonról!
-
janeszgol
félisten
Nekem felkeltette az érdeklődésem.
-
UdiAti
csendes tag
Szereztem róla infot!
Specifications
Dual sim
Screen 3.2 inch
Battery 1950 mah
Bluetooth 5.0
OS mocor
Ip54
Type c charging 5v 1A
Video call via express chat
Ram and rom N/A[https://www.reddit.com/r/IndiaTech/comments/1nzb5gu/hmd_touch_4g_leak/]
Köszi!
Hát a videót nézve, bizony ez a többi telójuk (S30+ legújabb iterációja /amúgy vicces, hogy a Microsoft óta ugyanaz a neve, aztán MAUI-tól kezdve volt már minden a skin alatt/) simán érintőképernyőhöz "igazított" rendszere... Van olyan fluid is....
Bár legalább nincs telehányva a főmenü mindennel. De épp itt fért volna ( reméljük ezután ezt a nyomógombosokba is átültetik), mert a klasszikus telóik egyik rákfenéje a végtelen idő alatt végigkattingatható menü volt (miért nem lehetett 9 vagy 12 ikonnal, számgombos navival megoldani? Mint régen: 2>4>3 Snake vagy Bluetooth)
Amúgy kinézetre szerintem stílusos, így kézben fogva tetszetős.
-
törölt tag
Szereztem róla infot!
Specifications
Dual sim
Screen 3.2 inch
Battery 1950 mah
Bluetooth 5.0
OS mocor
Ip54
Type c charging 5v 1A
Video call via express chat
Ram and rom N/A[https://www.reddit.com/r/IndiaTech/comments/1nzb5gu/hmd_touch_4g_leak/]
-
g-thomas
senior tag
-
UdiAti
csendes tag
Az anyaghasználat dicséretes amennyiben tényleg fém lesz a ház.
Best of two worlds - érdekes.
Buta és érintős? Szerintem fordítva lenne best: okos és gombos (jól implementálva!), esetleg érintőképernyővel megdobva, prémium anyaghasználattal, jó kamerával (velem együtt néhány fórumlakó régi álma). A HMD-t ismerve reméljük a kamera nem QVGA / VGA lesz
.
Ja, és az Oprendszer... S40 touch már nincs, ez is valami skinezett Spreadtrum vagy MTK rettenet lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AKCIÓ! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Vector V100 ADATA 750W
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple Watch Series 11 46mm Space Gray Új 100% akkumulátor - 27% Áfa
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Case Sapphire Glass Karcmentes 91% akkumulátor 2027.04.09-ig garan
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

. Én mondjuk azon csodálkozom, hogy nem mentek még csődbe. Mikor már azt hittem végük lesz a Nokia licenc lejártával, befizettek a Barcára...

a cég ajándékaként!

.