- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Nos igen,legális vistám van és a hét elején elküldtem szépen alukálni a fiókba.....
Laser nyomtatómat nem ismeri,tvkártyára is szarik,audigy-hez csak a puszta driver van,gamek tényleg lassabbak és akkor még örülhetek,hogy elindult...
Bioshock tette fel az ire a pontot,csinálhattam vele bármit, fagyi orrvérzésig. Xp felrak és egyből megy hiba nélkül.
Hab a tortán:beraktam a 2600xt-t kipofázott,hogy olyan súlyos hardverváltozások történtek,hogy aktiváljam újra->aktiválás interneten->Az újrakativálás nem lehetséges!
A, adjon meg egy új kulcsot B, ha önnek nincs új kulcsa menjen le a boltba és vegyen egy újat.Anyádot.Telefon,mondom vga csere, rendben akkor újraaktiváljuk...Gép kikapcs,xp telepítő indít...
Lehet a vistával bohóckodni,de még nem jött el az ideje,hiába nyomják,kell nekei még legalább 1 év mire lesz belőle valami.
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest