- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Halasztja a gyártás felfuttatását a legújabb QLC-s V-NAND dizájnjánál a Samsung
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
Aktív témák
-
scapegt
őstag
Most csöppentem ebbe a topikba, így előre is elnézést kérek, hogy nem olvasom el ezt a rengeteg hsz-t. Nem tudom hogy keressek rá, ezért "halkan" megkérdem inkább:
Vodafone Mátrix 1 tarifacsomagban vagyok és ahhoz keresnék progit ami számolja a hívás és sms költségeket. A Droidstats-ot használtam amíg nem kerültem ebbe a díjcsomagba, viszont ezzel szerintem nem lehet használni. Vagy ha mégis, akkor valaki világosítson fel, ha kérhetemMilyen progit ajánlotok a beállításokhoz? Dióhéjban a csomag: van 90 egység amit smsre és percre is fel lehet használni, bármelyik szolgáltató irányába. Ha elfogy, kapok 90 percet amit viszont csak Vodás irányba használhatok fel. Ha smst küldök az első 90 egység elfogyása után, azt már számlázzák. Köszi előre is a segítséget!
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új Xiaomi 14T 256/12GB Lemon Green
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest