Aktív témák

• chab7

addikt

válasz lajosx #42128 üzenetére

Azt bezzeg senki nem írta, hogy a CM rom ezt alapból tudja ;)

(#42201) Necc: "intel integrált nagyipari hulladékai" - én azért örülök, hogy a laptopomban ilyen van, mert játékot és grafikai tervezést ez a gép sosem lát, cserében nagyon jól és sokáig el tudok dolgozni vele, akár az ölembe téve is, melegedés nélkül (tudom, a melegedés nem csak az erős videó hanem főleg a proci miatt van - ahol van - de nekem akkor is jobb az integrált videó ahhoz amire a gép kell ;) ) peace :R

(#42260) gatto_: Én meg a Linksys routerrel azt tapasztalom, hogy amit elsőre kapott IP-t egy készülék egészen addig azt kapja folyton, amíg másik nem foglalja le azt. (Úgy van beállítva, hogy a fix IP-k 101-110 között, DHCP pedig 111-120, és mivel elsőnek a teló 113-at kapott, azóta azt kapja, mint ahogy az asszony gépe 114-et szokott - akkor is ha egyszerre és akkor is ha csak külön külön vannak a hálózaton. Mac szűrés nincs.

(#42269) Narxis: Ezt már én is annyiszor "pofáztam" itt hogy nem pontosak, és ráadásul itt a keleti határnál még pontatlanabbak a távoli városinfók miatt.
    Majd ha végre lesz időkép widget, na majd az pontos lesz - vidéken is.

Aktív témák