- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
lajosx #42128 üzenetére
Azt bezzeg senki nem írta, hogy a CM rom ezt alapból tudja
(#42201) Necc: "intel integrált nagyipari hulladékai" - én azért örülök, hogy a laptopomban ilyen van, mert játékot és grafikai tervezést ez a gép sosem lát, cserében nagyon jól és sokáig el tudok dolgozni vele, akár az ölembe téve is, melegedés nélkül (tudom, a melegedés nem csak az erős videó hanem főleg a proci miatt van - ahol van - de nekem akkor is jobb az integrált videó ahhoz amire a gép kell
) peace
(#42260) gatto_: Én meg a Linksys routerrel azt tapasztalom, hogy amit elsőre kapott IP-t egy készülék egészen addig azt kapja folyton, amíg másik nem foglalja le azt. (Úgy van beállítva, hogy a fix IP-k 101-110 között, DHCP pedig 111-120, és mivel elsőnek a teló 113-at kapott, azóta azt kapja, mint ahogy az asszony gépe 114-et szokott - akkor is ha egyszerre és akkor is ha csak külön külön vannak a hálózaton. Mac szűrés nincs.
(#42269) Narxis: Ezt már én is annyiszor "pofáztam" itt hogy nem pontosak, és ráadásul itt a keleti határnál még pontatlanabbak a távoli városinfók miatt.
Majd ha végre lesz időkép widget, na majd az pontos lesz - vidéken is.
Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobilhasználat külföldön
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest