- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Aktív témák
-
fo_di
őstag
sziasztok!
valaki otthon van az app építésben? hogyan tudok egy egyszerű appot építeni (nulla előképzettséggel), ami annyit tesz, hogy telepítéskor kibont egy fájlt az sdkártya meghatározott könyvtárába, uninstallkor meg ezt eltönteni? (miui témát lehetne így marketben is terjeszteni és esetleg fizetős formában ha letörli uninstallkor, nem lehetne visszaélni a 15perces pénzvisszafizetéssel) -
fo_di
őstag
nem tudom, érint-e valakit, de állítólag a doplhin browser a 6-os verzió óta kémkedik:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1319529 -
fo_di
őstag
van esetleg olyan progi androidra, ami a hangtárcsázást a "butatelefonokhoz" hasonlóan oldja meg? ezalatt azt értem, hogy előre felvehetem minden kontakthoz a hangmintát, amit ha bemondok, tárcsáz. (sajnos a gyári hangvezérlés nem ismeri fel, akármit is karattyolok)
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest