Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
Weißturul #20346 üzenetére
Akkor ott valami nagyon nem jó, a fájlméretet csakis és kizárólag a videó+audio bitráta határozza meg, és hogy ez mekkora felbontáson és mennyi képkockán oszlik el (egységnyi idő alatt) azt... mondjuk úgy... fájlméret szempontjából a kutyát se érdekli
Ha az 512x384@30 videó nagyobb mint a 640x480@24, ez ugyebár a fentiek értelmében csak úgy lehetséges hogy az előbbinek magasabb a bitrátája, és szerintem inkább ez okozza a lejátszási nehézséget.
#20347:
egyszerű elektronikai ismereteim szerint nem, ha közönséges LED van benne. Xenon vaku meg 1 óra villogtatás után... game over -
Necc
addikt
válasz
Weißturul #20342 üzenetére
FPS számot ne buzeráld, azzal nem segítesz semmit, a minőség úgyis a bitrátával egyenarányos, mobilon szinte a felbontásnak is nulla jelentősége van (najó azért a kijelző felbontásának a negyedét érje el).
Választhatsz MPEG4-AVC videót is akár a kódoláshoz (ez egy elég erős kódolás mobilokhoz) de ha letiltod a "b" frameket, akkor azzal lökhetsz akkorát a lejátszás sebességén, hogy mobilon is rendesen menjen.
Szoftvert nem mondok mert annyi van hogy dunát lehetne vele rekeszteni.
-
ko9
addikt
-
aggleány
addikt
válasz
Weißturul #20325 üzenetére
Én eleve 240x320-ra konvertálom át a filmeket (mp4), mert így több elfér a telefonon. A BS Player, az MX vagy a MoboPlayer is elviszi, és ki is lehet nagyítani majdnem teljes képernyősre. Nem lesz tökéletes a képminőség, de azért simán nézhető. Így egy film 220-380MB, normál aviban pedig 600+. Nekem megéri.
-
sssz
őstag
válasz
Weißturul #20314 üzenetére
próbáld ki a bsplayer lite lejátszót. konverterre meg a media convertert ajánlom.
-
F-ECT$
titán
válasz
Weißturul #20314 üzenetére
Telón konvertálgatni ha lejátszani is csak akadozva bírja szerintem nem túl szerencsés. Mivel van vagy 10 féle népszerű lejátszó, ezért érdemes többet is kipróbálni, hátha valamelyik viszi, pl: dice, mobo, rock, stb. Nálam sgs2-n mondjuk a gyári tűnt a legfürgébbnek.
Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Magisk
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest