Hirdetés
Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
Szafi77 #20272 üzenetére
Jajj, na majd én megtanítalak hejesírni
És elé csak akkor kell vessző, ha magát a mondatot választod el vele, ugyanakkor felsoroláskor nem kell vesszőt rakni elé.
Ami a grafikai dolgokat illeti, ha gondolod segíthetek benne, végtére is multimédi fejlesztőt vagy mifenét tanultam, csak az iskola után nemigen gyakoroltam
Telefon kompatbilitásra pedig nem értem miért követelsz meg android 2.2-t minimum?
Jó, tudom, te dolgod, de így ránézésre az 1.6 -os verzión (a minimum amit a market megkövetel már) is elfutna a program, és valamelyik netes statisztika alapján (látod most hogy használtam az és - vessző kapcsolatát?) a felhasználók elég jelentős része (talán ~15% -a) használ még mindig android 2.1 -et, főleg az olcsópénzű okostelefonok mint az SE Xperia X10 széria amit élből a nem-kompatibilis listára raktál, pedig nagyon sok kispénzű okostelefonra vágyó ismerősöm akarja megvenni - és ebből kiindulva még sokan mások.
Aktív témák
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest