Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Milyen széket vegyek?
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóhifi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
tib85
tag
sziasztok!
elnézést ha esetleg of lenen a téma,de itt se találtam meg erre a választ. Defy-m van, előző androidos telefonom gond nélkül szinkronizálta a facebook barátaimat a telefonkönyvemmel. De most valamiért hiába van megadva a facebook account is, egyszerűen manuálisan se tudom hozzárendelni őket. a motorola contact quick tasks widgetnél pár embernek meg szeretném adni,hogy a facebook tevékenységét is jelezze. De valamiért mintha az android nem venné észre hogy van facebook. Viszont meg van adva a facebook account, működik is a facebook. Volt már valakinek hasonló problémája?
ja és természetesen indítottam már újra, töröltem és adtam meg újra az account-ot, de nem segített.köszönöm előre is.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest