- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
nonames
tag
a főmenü gombot középen kidobtam a kukába véletlen. Mit tegyek? sd3r-em van
-
Mr X
veterán
válasz
Winner_hun #14344 üzenetére
Esetleg ez, de nem próbáltam.
-
porse
őstag
Az mi, hogy feltelepítek valamit, jelen esetben az extended controlst és nem tudom uninstalálni? Feladatkezelőből nem engedni, titaniummal meg ha letörlöm ott marad csak épp kis andorid iconnal és ha rányomok kényszerbezárást ad..
Valaki valami??
-
r4z
nagyúr
válasz
supercharley #14342 üzenetére
Ha több készüléket használsz ugyanazzal az accounttal, és megveszel egy alkalmazást, mindegyiken elérhető lesz, már amelyikkel kompatibilis.
Több Google accountot egy készüléken nem tudsz beállítani, de több email fiókot igen (nem ugyanaz a kettő!).
Winner: Ezt is kipróbálhatod, de csak ha le tudod tiltani a hozzáférését az internethez DroidWall-lal (tehát rootolt készüléked van).
-
sssz
őstag
válasz
supercharley #14342 üzenetére
a pc-n lehetőséged van beállítani a google account-hoz a többfiókos belépést.
én még nem próbáltam.
úgy tudom, hogy egy telefonnál hozzá lehet adni több google accountot is de csak egyet fog szerintem használni "fő"-ként a teló. -
-
Mr X
veterán
válasz
Winner_hun #14340 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
Telefonbeszélgetést automatikusan rögzítő szoftver kéne.
-
dokee78
félisten
Ha megveszek egy appot,akkor azt csak egyszer kell megvennem?
Hozzárendelik a google acc-omhoz és ha másik telot veszek ugyanugy fel tudom telepíteni akár a frissítéseit is? -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #14335 üzenetére
Jah igen, aki még az 1500-at is sokallja trénél 600 forint a legolcsóbb net, túlforgalmazási díj nincs, csak lassítás, de mint említettem elviselhető.
-
atillaahun
veterán
Én XDA-ról leszedett tört Google Navigációt használok magyar hanggal és szatellit térképpel ingyér.
1500-as lebeszélhető előfizetésembe van 50 MB net, viszont a szép benne, ha túllépem is csak annyira korlátoznak le, hogy a Maps még megy. Alap térképpel mindenképpen, szatellit képes tervezést meg 1-2 perc neki betölteni indulás előtt, aztán onnan már tölti akadás nélkül útközben.
-
vlevi
nagyúr
válasz
dokee78 #14326 üzenetére
"Ha net kell hozzá,akkor nem ingyenes!"
Erről már nem a gugli tehet.
Működik, és ingyenes. Azért kerül mégis pénzbe, mert állandó internetkapcsolat kell hozzá. Mondhatnák, hogy dehát a wifi ingyen van. Valóban, csak azzal nem lehet mozogni
De egy próbálokzás már erre is van, a egy ideje már a gugli maps-al is le lehet offline-ba tölteni egyes térképrészleteket. -
dokee78
félisten
válasz
hodostamas #14327 üzenetére
Ha net kell hozzá,akkor nem ingyenes!
-
VINIKOR
senior tag
Galaxy S-ben a Layar, a Koordináták, a Navigáció és a Helyek programok nem a google maps-ra épülnek? Valaki azt írta, hogy az útvonaltervezés pénzbe kerül. Ez igaz?
-
Dyrtyho
őstag
Nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele,de mióta frissítettem a telefonomon a facebookot azóta sokkal lassabb lett...vagy csak az én telomon lett lassú ?
-
dokee78
félisten
Mivel konvertáltok filmet Droidra?
-
zsolx
tag
Tud valaki olyan progit ami ki illetve bekapcsolja adott időpontban a telót?
-
yozsee11
aktív tag
válasz
flash- #14307 üzenetére
KeepScreen
Megadható benne, hogy melyik programnál ne kapcsoljon ki a képernyő, még fényerőt is lehet állítani, hogy maximumon vagy minimumon legyen. -
flash-
veterán
válasz
atillaahun #14297 üzenetére
samsung galaxy ace 2.3.3
ha egy jateknal kikapcsol a kijelzo akkorkidob az asztalra
ez nagyon idegesito tud lenni -
krypton
senior tag
Ingyenes alkalmazások .apk fájljait hogyan tudom letölteni a számítógépre?
-
Taoist
csendes tag
Üdv!
Keresek egy olyan appot, ami az alapértelmezett böngészőt módosítja.
Olyasmi kellene, ami ha wifin van a telefon akkor a gyári böngészőt állítja be alapértelmezettnek, ha pedig 3g-n van a teló, akkor az operát lövi be defaultnak....
Találkozott már valaki ilyen appal?
Iletve kellene valami jóféle FPS, de nem gameloftos...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- ÚJ ASUS B760 Core I5 14400 Gamer ErőmŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ASUS PRIME RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest