- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Változatos hardverbokréta
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
Aktív témák
-
killipoly
aktív tag
Ezt a valaszt kaptam a skyptol es a vicc az hogy pont egy magyar srac valaszolt,de o nem tudta hogy magyar vagyok mert nyelvnek angolt jeloltem be
Hello David,
Thank you for contacting Skype Support.
Unfortunately this feature is currently not available with Skype.
We will pass on the feature that you are requesting to our development
team for consideration to potentially be included in a future release.Thank you for your feedback!
Best regards,
Balázs
Skype Customer Support
Balinov:
Koszi,ez elvileg az a verzio ami mar nem erheto el tobbet a marketon?
Sajnos amikor telefonon akarom letolteni(eddig 2x probaltam),mindig hibat irt ki.
Ha letoltom PC-re akkor hova masoljam a telefonon hogy utana fel tudjam telepiteni?sheratan:
Eddig nem teszteltem meg rendesen hogy a vonalas telefonok hivasa milyen minosegi a fringgel.Esetleg tudsz valami masik megoldast ennek a dolognak az orvosolasara?
Aktív témák
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest