Aktív témák
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Egy olyan progit keresek, amivel tudom rögzíteni a livecam streamemet, ami http-n jön és java alapú. Tudtok ilyen progit?
Annyiban vág ide a téma, hogy amivel a streamet csinálom, az android telóról van, de a progit windows-ra keresem. Remélem elég érthető voltam.
Régen hasonló megoldás volt Symbianra, mégpedig mobiola webcam néven futott. Ezt akartam megoldani androidon is, de csak ez az összvér megoldást találtam meg, félig.Előre is köszönöm.
Üdv: Katsu
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Olyan alkalmazást keresek a telefonomra, mint az "open gesture". Nekem nincs szükségem magára a home screen funkcióra, a meglévőbe szeretném használni ezt a jópofa ötletes dolgot.
Ha tudtok valamit, ami hasonlít az elképzelésemre, kérlek, osszátok meg velem.Köszönöm.
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Keresek egy olyan android programot, ami, ha változás történik az előre beállított képen, akkor elkezd képeket csinálni vagy esetleg kamerázni. Találkoztatok már ilyennel?
Előre is köszi a segítséget.
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Olyan android user privát levelét várom, aki sygic mobile maps 10 nvaigációs szoftvert használ, és abból is "biztonsági másolatot"
Remélem ez még nem sérti a fórum szabályzatát. Ha mégis, akkor jelezze egy moderátór avagy törölje ki a nem oda illő részt. Köszönöm.Üdv: Katsu
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Nekem is lenne kérdésem.
Használtok Sygic navigációt? Ha igen, akkor hogyan tudom elérni azt, hogy a Spica telcsim névjegyzékéből kiszedje a címeket és odanavigáljon? Mert mindig azt írja ki, hogy nem találja vagy üres a mező. Pedig ki van töltve a cím.
Előre is köszönöm a válaszokat.Üdv: Katsu
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest