- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Aktív témák
-
Tcm
tag
-
Tcm
tag
válasz
Coyote01 #1163 üzenetére
Igazad van. Végül is csak kétszer írtam le, hogy WIFIN akarom megosztani. A kábellel persze, hogy tudja, de az a lehetőség nem játszik, mikor 3-4-5 db wifis telóval akarnának a haverok rácsatlakozni.... ugyebár...
Egyébként létezik ilyen program... csak majd root-olni kell hozzá a Desirét.... Heteken belül meglesz...
-
Tcm
tag
Én nem szólok semmit.
-
Tcm
tag
Sziasztok!
Létezik olyan program Androidra, hogy az asztali géppel összekötve látnám a PDA kijelzőjét, és tudnám vezérelni? Ne kelljen mindig tapicskolni, ha gépre van dugva...
Köszi........
-
Tcm
tag
Nem tudom. Nekem is előre teszi kereszt nevet, de engem nem zavar, mert Desire-ben van Smart Dial. Tehát ha keresek pl egy Tibor nevű embert, akkor elég ha ütöm a számokat: 84267 és közben folyamatosan szűkíti a találatokat... Csinálja ezt egyszerre keresztnevekben, család nevekben. telefonszámokban, mindenben. Kényelmes
-
Tcm
tag
Megvan! Gmail-t hagytam a francba, és megoldottam szinkronizálással outlook-on keresztül.
-
Tcm
tag
Sziasztok!
Nagy kérdés: Symbian Nokiáról váltottam. Most érkezett meg Desire.Nokiából .csv kiterjesztésben kimentettem névjegyeket, de Gmail oldala úgy importálta, hogy mindegyik Unknown, és ha belemegyek akkor írj csak neveket...
Telóra is így szinkronizálta be. Mindenki Unknown. Mi erre a megoldás?Köszi..
-
Tcm
tag
válasz
CoolBoy323 #1049 üzenetére
Meglessük majd holnap. Köszi.
-
Tcm
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a telefon root-olása estén ugrik a garancia? Illetve tiltott dolog e ez.
-
Tcm
tag
-
Tcm
tag
HTC Desire, Legend rooted:
-
Tcm
tag
Sziasztok!
Új vagyok itt a topikban.
Érdeklődnék, hogy létezik e olyan program Android 2.1-re, hogy a 3G-s netet a telóról Wifin megossza? Kvázi routerként működjön a teló...
A készülék egy HTC Desire volna.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest